
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
100 גרם שוקולד מריר
-
50 גרם חמאה
-
2 ביצים L
-
1/2 כוס סוכר לבן
-
1 כף גדושה ממרח שוקולד לוז
-
1/2 כוס קמח לבן
-
1/4 כפית מלח דק
-
1 כף אבקת קקאו
קישוט
-
1 מיכל שמנת מתוקה 38%
-
1/2 כוס ממרח שוקולד לוז

אופן הכנה
- מכינים את הבראוניז: מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מקציפים ביצים וסוכר במשך 5 דקות במהירות גבוהה.
- ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל.
- מאחדים את הקצף עם תערובת השוקולד.
- מערבבים פנימה קמח, מלח וקקאו.
- אופים כ-15 דקות רק עד שהשוליים מתחילים להיסדק - להיזהר מאפיית יתר. מוציאים מהתנור ומצננים.
- חותכים את השוליים וחותכים את השארית למלבנים בגודל היפו.
- מקשטים לפני ההגשה: מקציפים שמנת ופודינג וניל לקצפת רכה.
- מזלפים ממרח שוקולד לוז כמו סליל על כל מלבן.
- מצמידים ממתק היפו על כל אחד מהמלבנים מעל הקרם.
כל ביס מושלם!
אופן הכנה
- מכינים את הבראוניז: מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מקציפים ביצים וסוכר במשך 5 דקות במהירות גבוהה.
- ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל.
- מאחדים את הקצף עם תערובת השוקולד.
- מערבבים פנימה קמח, מלח וקקאו.
- אופים כ-15 דקות רק עד שהשוליים מתחילים להיסדק - להיזהר מאפיית יתר. מוציאים מהתנור ומצננים.
- חותכים את השוליים וחותכים את השארית למלבנים בגודל היפו.
- מקשטים לפני ההגשה: מקציפים שמנת ופודינג וניל לקצפת רכה.
- מזלפים ממרח שוקולד לוז כמו סליל על כל מלבן.
- מצמידים ממתק היפו על כל אחד מהמלבנים מעל הקרם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (8)
משהו לא ברור בסוף לגבי הקצפת וממרח לואקר. האם מערבבים את הממרח עם הקצפת ואז מזלפים?
לא, מזלפים כל אחד בנפרד