המזווה המתוק רקע

אצבעות בראוניז היפו

מה יותר טוב מממתק היפו? ממתק היפו עם קרם לואקר. ומה יותר טוב מזה? ממתק היפו עם קרם לואקר על אצבעות בראוניז!
מה יותר טוב מממתק היפו? ממתק היפו עם קרם לואקר. ומה יותר טוב מזה? ממתק היפו עם קרם לואקר על אצבעות בראוניז!
  • קרין
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מכינים את הבראוניז: מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מקציפים ביצים וסוכר במשך 5 דקות במהירות גבוהה.
  3. ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל.
  4. מאחדים את הקצף עם תערובת השוקולד.
  5. מערבבים פנימה קמח, מלח וקקאו.
  6. אופים כ-15 דקות רק עד שהשוליים מתחילים להיסדק - להיזהר מאפיית יתר. מוציאים מהתנור ומצננים.
  7. חותכים את השוליים וחותכים את השארית למלבנים בגודל היפו.
  8. מקשטים לפני ההגשה: מקציפים שמנת ופודינג וניל לקצפת רכה.
  9. מזלפים ממרח לואקר כמו סליל על כל מלבן.
  10. מצמידים ממתק היפו על כל אחד מהמלבנים מעל הקרם.
    בראוניז לואקר
    כל ביס מושלם!

    רוצים להכין את המתכון? כל חומרי המתכון מחכים לכם כאן! איזה כייף!

    בראוניז לואקר
    בתיאבון! צילום: גיל אבירם

    רוצים להכין את המתכון? כל חומרי המתכון מחכים לכם כאן! איזה כייף!

מתכונים נוספים שכדאי להכיר

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody