המזווה המתוק רקע

אצבעות בראוניז היפו

מה יותר טוב מממתק היפו? ממתק היפו עם קרם לואקר. ומה יותר טוב מזה? ממתק היפו עם קרם לואקר על אצבעות בראוניז!
מה יותר טוב מממתק היפו? ממתק היפו עם קרם לואקר. ומה יותר טוב מזה? ממתק היפו עם קרם לואקר על אצבעות בראוניז!
  • קרין
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


תבנית אינגליש קייק סטנדרטית – 31X10


אופן הכנה

  1. מכינים את הבראוניז: מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מקציפים ביצים וסוכר במשך 5 דקות במהירות גבוהה.
  3. ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל.
  4. מאחדים את הקצף עם תערובת השוקולד.
  5. מערבבים פנימה קמח, מלח וקקאו.
  6. אופים כ-15 דקות רק עד שהשוליים מתחילים להיסדק - להיזהר מאפיית יתר. מוציאים מהתנור ומצננים.
  7. חותכים את השוליים וחותכים את השארית למלבנים בגודל היפו.
  8. מקשטים לפני ההגשה: מקציפים שמנת ופודינג וניל לקצפת רכה.
  9. מזלפים ממרח לואקר כמו סליל על כל מלבן.
  10. מצמידים ממתק היפו על כל אחד מהמלבנים מעל הקרם.
    בראוניז לואקר
    כל ביס מושלם!

    רוצים להכין את המתכון? כל חומרי המתכון מחכים לכם כאן! איזה כייף!

    בראוניז לואקר
    בתיאבון! צילום: גיל אבירם

    רוצים להכין את המתכון? כל חומרי המתכון מחכים לכם כאן! איזה כייף!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    אנונימית

    היי, אשמח לדעת האם ניתן להחליף את הקמח הרגיל בקמח ללא גלוטן ? והאם זה משנה משהו ?

      Foody team
      Foody team

      אם זה קמח 1:1

    Avatar
    ורדה שוורץ

    לגבי לא הבנתי – השאלה הייתה היכן קונים את ממתק ההיפו שמקשטים למעלה על הקרם שמרוח על הבראוניז

      Foody team
      Foody team

      יש בחנויות

    Avatar
    Yoram Schreiber

    ערב טוב מה זה ממתק ביפו להיכן קונים אותו תודה רבה

      Foody team
      Foody team

      לא הבנתי את השאלה..

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody