איך מכינים קישוטי כוכבים צבעוניים וטעימים?

קרין גורן מורידה לכם כוכבים מתוקים ומראה לכם טריק קישוט מהיר וחכם שיהפוך כל עוגה לדוגמנית. המחמאות כבר בדרך!

אם אתם מחפשים קישוט אכיל לעוגה, כזה שיעשה רושם רב וכולם ישאלו איך הכנתם, קבלו שיחוק עולמי. קרין מורידה לכם כוכבים מתוקים משוקולד מומס ומראה לכם טריק קישוט מהיר וחכם שיהפוך כל עוגה לדוגמנית.

משתמשים בכוסות קרטון חד פעמיות ושמים שוקולד, בשברים או מטבעות: באחת שוקולד מריר, בשנייה שוקולד חלב, בשלישית שוקולד לבן וברביעית שוקולד רובי\ורוד. ממיסים במיקרוגל עד המסה מלאה. עכשיו מקמטים את קצה הכוס כדי להשתמש בה כמו שקית זילוף.

פורסים נייר אפייה ומתחילים ליצור. יוצרים עיגול קטן של מריר, בתוכו עוד עיגול לבן ואז תות, והאפשרות לשחק כאן היא לגמרי שלכם.

עכשיו לוקחים קיסם ויוצרים צורת כוכב.

מחכים כמה דקות עד התקשות וזהו - מחלצים בעדינות מנייר האפייה ויש לכם את זה!

קטגוריות

תגובות (0)

Avatar

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody