לדף הבית
 
מתכוניםקינוחים
סלסילת שוקולד במנג`ט סיליקון
מנג'טים מסיליקון - זה כל הסוד להכנת סלסילות השוקולד היפהפיות האלה.
 
חומרים

200 גרם שוקולד מריר מומס

50 גרם שוקולד לבן מומס

מעט שמן רגיל (קנולה)

מנג'טים מסיליקון

להגשה:

כדורי גלידה

סירופ שוקולד

סלסילת שוקולד במנג'ט סיליקון
אופן ההכנה

ממיסים כל שוקולד בנפרד ומערבבים עם מעט שמן רגיל לדילול.
שמים את השוקולד הלבן בשקית ניילון וגוזרים את השפיץ.
מזלפים קשקושי שוקולד לבן על המנז'ט מסיליקון.
מוזגים ב
עדינות שוקולד מריר מעל ומסובבים לציפוי הדפנות.
מקפיאים עד ה
שימוש. מקלפים בעדינות את המנג'ט מהשוקולד הקפוא ומניחים בצלחת הגשה.
מגי
שים בקעריות השוקולד גלידה ומקשטים בסירופ שוקולד.

**מנג'טים מסיליקון - עכשיו במבצע היכרות בחנות האתר.


מה עוד אפשר לעשות עם מנז'טים מסיליקון? הנה כמה הצעות:

 

 

בראוניז אישיים בציפוי מושחת
למתכון
  מאפינס מגלידה מומסת
למתכון