-
מרכיבים2
-
הכנה 10 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 2 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מרפדים משטח עבודה בנייר אפייה ומורחים עלה בלינצ’ס בממרח שוקולד. מניחים עליו עוד בלינצ’ס ומורחים גם אותו. ממשיכים באותו אופן ליצירת שכבות של 5-6 עלים. לא מורחים את העלה האחרון.
- מעבירים למקפיא למשך 30 דקות עד להתקשות.
- ורצים צורות בעזרת חותכני עוגיות ומניחים במנז’טים.
- שומרים במקרר ומגישים קר.
אופן הכנה
- מרפדים משטח עבודה בנייר אפייה ומורחים עלה בלינצ’ס בממרח שוקולד. מניחים עליו עוד בלינצ’ס ומורחים גם אותו. ממשיכים באותו אופן ליצירת שכבות של 5-6 עלים. לא מורחים את העלה האחרון.
- מעבירים למקפיא למשך 30 דקות עד להתקשות.
- ורצים צורות בעזרת חותכני עוגיות ומניחים במנז’טים.
- שומרים במקרר ומגישים קר.
הערות
- אפשר להשתמש בממרח שוקולד חלבי או פרווה.
הערות
- אפשר להשתמש בממרח שוקולד חלבי או פרווה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)