עוגת גבינה פירורים מושלמת של קרין גורן

קבלו מתכון נפלא של עוגת גבינה פירורים שאי אפשר להפסיק לאכול - הרבה יותר פירורים, טעמי ווניל עדינים ושמנת חמוצה ליופי ואיזון המתיקות
קבלו מתכון נפלא של עוגת גבינה פירורים שאי אפשר להפסיק לאכול - הרבה יותר פירורים, טעמי ווניל עדינים ושמנת חמוצה ליופי ואיזון המתיקות
  • קרין
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר

מצרכים

מצרכים


תחתית ופירורים

מלית גבינה


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את תבנית האפייה. מרפדים בנייר אפייה תבנית אפייה נוספת.
  2. חותכים את החמאה לקוביות.
  3. מכינים את הבצק: במעבד מזון מעבדים את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר, סוכר הווניל והחמאה לתערובת פירורית. מוסיפים את החלמונים ומעבדים בלחיצות קצרות (פולסים) רק עד לקבלת בצק פירורי.
  4. מהדקים בידיים 1/2 מהבצק בשכבה אחידה לתחתית התבנית. משטחים את 1/2 הנותר של הבצק בתבנית נפרדת, מרופדת בנייר אפייה.
  5. מכניסים את שתי התבניות לתנור ואופים כ-20 דקות, עד להזהבה. מצננים לגמרי.
  6. מכינים את מלית הגבינה: במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה, הסוכר, האינסטנט פודינג והשמנת החמוצה עד לקבלת קרם יציב. מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים את הגבינה ומקציפים עוד כמה שניות לאיחוד.
  7. משטחים את תערובת הגבינה בתבנית העוגה, מעל התחתית האפויה.
  8. מפוררים בידיים את יתרת הבצק האפוי, לקבלת פירורים. מפזרים בעדינות את הפירורים מעל מלית הגבינה. מעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות, להתייצבות.
  9. פורסים בסכין טבולה במים רותחים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (49)

Avatar

    Avatar
    מוריה חלא

    החלפתי תחמאה בחצי נטורינה חצי חמאה כי בעלי לא אוהב מלא חמאה. יצא מצוין.. אבל לגבי הקרם גבינה כמו שניחשתי יצא מתוקקקקק לדעתי אפשרי להפחית בסוכר בכייף

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות