פאי וניל אגסים ב-5 דקות

פאי וניל אגסים ב-5 דקות זה פאי פשוט להכנה עם מלית מתוקה מפנקת וחצאי אגסים משומרים, שמכינים על בסיס קלתית פאי חצי אפויה וחוסכים עבודה
פאי וניל אגסים ב-5 דקות זה פאי פשוט להכנה עם מלית מתוקה מפנקת וחצאי אגסים משומרים, שמכינים על בסיס קלתית פאי חצי אפויה וחוסכים עבודה
  • קרין
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


תבנית טארט 26 ס"מ

אופן הכנה

  1. משתמשים בקלתית פאי אפויה למחצה. מסננים אגסים וחותכים לחצאים.
  2. מערבבים יחד את כל החומרים פרט לאגסים.
  3. יוצקים את התערובת על הקלתית.
  4. מסדרים מעל את האגסים (מומלץ לפרוס אותם לצורת מניפה).
  5. אופים ב-190 מעלות כ-30 דקות, או עד שהקרם זהוב ורוטט מעט במרכז (אבל יציב בשוליים).
  6. מצננים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (9)

Avatar

    Avatar
    יהודית שטרית

    עוגה מאוד טעימה. תודה רבה קרין. שאלה:האם אפשר לשמור בהקפאה ?

      Foody team
      Foody team

      לא מומלץ להקפיא. כל הרכיבים הם רכיבים שקונים מוכנים ונותר רק להרכיב את הפאי כך שחבל להרוס את טעמו ומירקמו בהקפאה.

    Avatar
    לימור

    עוגה נהדרת, הגעתי אליה כי הכנתי קלתית עבור פאי פקאן וגיליתי שחסר לי בבית חומרים, אבל היו לי הרבה אגסים. זה היה פתרון מהיר וטעים ביותר. המילוי ממש טעים, ומזכיר קרם אינגלייז (קסטרד)

      Avatar
      Foody Foody

      אין וידאו למתכון הזה

הצג עוד

קטגוריות

תגיות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody