עוגת דבש בצ’יק במעבד מזון של קרין גורן

עוגת דבש מהירה וקלה להכנה שמכינים בצ'יק צ'ק במעבד מזון. עוגה פרווה בחושה ש"בוחשים" במעבד מזון ולא ידנית, כמו רוב העוגות מסוג זה, מה שהופך אותה למהירה בטירוף
עוגת דבש מהירה וקלה להכנה שמכינים בצ'יק צ'ק במעבד מזון. עוגה פרווה בחושה ש"בוחשים" במעבד מזון ולא ידנית, כמו רוב העוגות מסוג זה, מה שהופך אותה למהירה בטירוף
  • קרין
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מתכון לעוגת דבש רכה, אוורירית וקלה מאוד להכנה שמכינים בצ’יק צ’ק במעבד מזון. כמה דקות עבודה – ויש לכם עוגת דבש נהדרת לראש השנה ולחגי תשרי.

מצרכים להכנת עוגת דבש

מצרכים להכנת עוגת דבש


plus minus

עוגת דבש

הגשה


אופן הכנה

  1. עוגת דבש: מחממים תנור ל-160 מעלות (הקפידו על חום זה, שהוא די נמוך - חשוב כדי שהעוגות לא יגלשו).
  2. במעבד מזון שמים סוכר, דבש, ביצים, שמן וקינמון ומעבדים דקה לתערובת אחידה ואוורירית. מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומעבדים 5 שניות לאיחוד. מוזגים את התה הרותח בזהירות תוך כדי עיבוד (דרך השרוול של המכסה) ומעבדים רק עוד 5 שניות לתערובת אחידה.
  3. מוזגים ל-2 תבניות אינגליש קייק משומנות.
  4. אופים 45-50 דקות עד שהעוגות תפוחות, שחומות וקפיציות למגע.
  5. סוד מתוק: לקבלת עוגת דבש שחומה עוד יותר, עם ציפוי דבש קצת דביק ונהדר - מזלפים 2 כפות דבש על כל עוגת דבש מיד כשהיא יוצאת מהתנור - הדבש מתחמם מחום העוגה והופך לנוזלי, ואז פשוט עם גב של הכף מורחים אותו מעל העוגה לציפוי. מפזרים מעט שקדים פרוסים.

 

מתנה טעימה במיוחד לראש השנה

חוברת המתכונים שתסדר לכם את שולחן החג

לפרטים נוספים לחצו כאן >>

 

כל המתכונים המתוקים לראש השנה:

עוגת גזר ודבש אוורירית במיוחד

פינוק ב-10 דקות: עוגת טחינה וסילאן משגעת!

בורקס תפוחים ודבש ברוטב יוגורט ודבש כמו של אושרי וירדן מ-MKR

עוגת דבש גבוהה וחגיגית

מלכות ראש השנה - דובשניות של קרין גורן

לחמניות רימונים מתוקות מקמח מלא

לפני שבא לקיץ סוף - פוקצ’ה עם ענבים ודבש

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (184)

Avatar

      Foody team
      Foody team

      תודה!

    Avatar
    עדינה

    הכנתי בשתי צורות- בתבנית חד”פ ובתבנית אלומיניום. אלו בחד”פ לא נאפו עד הסוף, בעוד שזו בתבנית אלומיניום יצאה מושלמת. מסקנה- לא להכין בחד”פ, החום לא נשמר כמו שצריך! כמו כן, שווה להשאיר בתנור ל50 דקות, לכבות את התנור, לשים את הדבש מעל ולהחזיר לתנור הכבוי עד שמתקרר.

      Foody team
      Foody team

      תודה על הטיפים!

      Foody team
      Foody team

      תודה 🙂

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody