
עוגיות פרח ריבה
מתכונים פשוטים ונוסטלגיים הם החיים! תכירו את עוגיות פרח ריבה - עוגיות חמאה פריכות ומתוקות בצורת סנדוויץ', פשוטות להכנה, עם מרכז אדום של ריבה
מתכונים פשוטים ונוסטלגיים הם החיים! תכירו את עוגיות פרח ריבה - עוגיות חמאה פריכות ומתוקות בצורת סנדוויץ', פשוטות להכנה, עם מרכז אדום של ריבה
- קרין
לקבלת חוברת המתכונים של קרין גורן ורון יוחננוב לשבועות - לחצו כאן!
-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 25 |
---|
מצרכים
מצרכים


עוגיות
מילוי
הגשה

אופן הכנה
- מעבדים במעבד מזון קמח, מלח ואבקת סוכר. מוסיפים חמאה ומעבדים בלחיצות קצרות (פולסים) לתערובת פירורית. מעבירים לקערה ומוסיפים חלב בהדרגה. לשים רק עד שמתקבל בצק רך ואחיד. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לשעה עד שעתיים למקרר, להתייצבות.
- מחממים תנור ל-180 מעלות. מרדדים את הבצק על נייר אפייה מקומח קלות לעלה בעובי 1/2 ס”מ. קורצים לפרחים ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מהשאריות מרדדים וקורצים שוב. קורצים את המרכז ממחצית הפרחים. אפשר לרדד שוב גם את השאריות האלה ושוב לקרוץ פרחים.
- אופים 10-12 דקות עד שהעוגיות מתחילות להזהיב. מצננים לחלוטין.
- מפזרים אבקת סוכר בנדיבות מעל הפרחים עם החור במרכז. ממלאים את הפרחים השלמים בכפית ריבה. מרכיבים עוגייה עם אבקת סוכר (וחור) מעל כל תחתית עם ריבה לקבלת סנדוויץ’.
- שומרים בשכבה אחת בכלי אטום בטמפרטורת החדר.
לקבלת חוברת המתכונים של קרין גורן ורון יוחננוב לשבועות - לחצו כאן!
אופן הכנה
- מעבדים במעבד מזון קמח, מלח ואבקת סוכר. מוסיפים חמאה ומעבדים בלחיצות קצרות (פולסים) לתערובת פירורית. מעבירים לקערה ומוסיפים חלב בהדרגה. לשים רק עד שמתקבל בצק רך ואחיד. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לשעה עד שעתיים למקרר, להתייצבות.
- מחממים תנור ל-180 מעלות. מרדדים את הבצק על נייר אפייה מקומח קלות לעלה בעובי 1/2 ס”מ. קורצים לפרחים ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מהשאריות מרדדים וקורצים שוב. קורצים את המרכז ממחצית הפרחים. אפשר לרדד שוב גם את השאריות האלה ושוב לקרוץ פרחים.
- אופים 10-12 דקות עד שהעוגיות מתחילות להזהיב. מצננים לחלוטין.
- מפזרים אבקת סוכר בנדיבות מעל הפרחים עם החור במרכז. ממלאים את הפרחים השלמים בכפית ריבה. מרכיבים עוגייה עם אבקת סוכר (וחור) מעל כל תחתית עם ריבה לקבלת סנדוויץ’.
- שומרים בשכבה אחת בכלי אטום בטמפרטורת החדר.
לקבלת חוברת המתכונים של קרין גורן ורון יוחננוב לשבועות - לחצו כאן!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (79)
אפשר להפוך את זה לפרווה?
היי בהחלט! ניתן להשתמש במרגרינה במקום חמאה ובתחליפי חלב במקום חלב,
אך לשים לב כי יכול להיות שינוי קל בטעמים – אבל עדיין יהיה טעים! 🙂
כמה זמן אפשר לשמור אליהן טריות?
היי שירה, העוגיות נשמרות בקופסה אטומה עד חמישה ימים. בתיאבון
איזה ריבה הכי טעימה ומתאימה?
היי אוריה, כל ריבה שאתם אוהבים בבית תתאים.