
-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
ההכנה של העוגיות האלה מהנה אפילו יותר כשיש הרבה חותכנים בצורות שונות בבית. שומרים אותן בצנצנת שקופה גדולה וזה רק תירוץ לאכול עוד עוגייה (אולי לעוגיית לב ולעוגיית כוכב יש טעם שונה? חייבים לבדוק…).
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 50 |
---|
מצרכים
מצרכים


בצק
-
4 ביצים L
-
3/4כוס או 150 גרם סוכר לבן
-
3/4 כוס שמן קנולה
-
4 כוסות קמח לבן
-
1 שקית אבקת אפייה
קישוט
-
1/2 כוס סוכר לבן
-
1 כפית קינמון טחון

אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- בקערה גדולה שמים ביצים, סוכר, שמן, קמח ואבקת אפייה, ולשים בידיים רק עד שמתקבל בצק אחיד.
- מקמחים את משטח העבודה וגם את הבצק, ומרדדים בעזרת מערוך לעובי 1/2 ס”מ בערך.
- קורצים את הבצק בעזרת הגלגלת (או חותכני עוגיות בצורות שונות) ומניחים את העוגיות ברווחים גדולים על התבנית.
- מערבבים יחד סוכר וקינמון ומפזרים על העוגיות בנדיבות (לפני האפייה).
- מכניסים את התבנית לתנור ואופים כ-15 דקות, עד שהן זהובות.
- מניחים לעוגיות להתקרר לפני שאוכלים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- בקערה גדולה שמים ביצים, סוכר, שמן, קמח ואבקת אפייה, ולשים בידיים רק עד שמתקבל בצק אחיד.
- מקמחים את משטח העבודה וגם את הבצק, ומרדדים בעזרת מערוך לעובי 1/2 ס”מ בערך.
- קורצים את הבצק בעזרת הגלגלת (או חותכני עוגיות בצורות שונות) ומניחים את העוגיות ברווחים גדולים על התבנית.
- מערבבים יחד סוכר וקינמון ומפזרים על העוגיות בנדיבות (לפני האפייה).
- מכניסים את התבנית לתנור ואופים כ-15 דקות, עד שהן זהובות.
- מניחים לעוגיות להתקרר לפני שאוכלים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (59)
ניתן לשים את הבצק במיקסר עם וו לישה?
לא. אם כבר, אז עם וו גיטרה
אפשרלהכיןאת הבצק ולשים במקרר ולעשות יום אחרי?
כן
האם ניתן להכין סירופ סוכר ולמרוח על העוגיות כשהן מתקררות? עשיתי ניסיון עם סוכק וקינמון אבל הסוכר לא נמס אלא נשאר כפי שהכנסתי אותו. שאלה נוספת האם מישהו ניסה עם קמח רגיל ללא אפייה? לא אהבתי שהעוגיות התנפחו
הסוכר אמור להישאר גבישי בעוגיות האלה. העוגיות אמורות להיאפות