סינרול

סינרול זה מאפה שמרים מתוק ואוורירי בצורת שבלולים אישיים, קרוב משפחה של הסינבון האמריקאי המפורסם, עם נוכחות חזקה של קינמון
סינרול זה מאפה שמרים מתוק ואוורירי בצורת שבלולים אישיים, קרוב משפחה של הסינבון האמריקאי המפורסם, עם נוכחות חזקה של קינמון
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מלית קינמון

זיגוג


 

אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק ומתפיחים: בקערת מיקסר עם וו לישה מערבבים קמח, שמרים ואינסטנט פודינג. מוסיפים סוכר, חלב, ביצה, חמאה מומסת ומלח ומעבדים 5 דקות, עד לקבלת בצק חלק, מבריק ורך למדי. משמנים למניעת התייבשות, מכסים ומניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח.
  2. מכינים את מלית הקינמון: מערבבים יחד סוכר חום וקינמון. מניחים בצד.
  3. ממלאים את הבצק, מתפיחים ואופים: מוציאים את הבצק התפוח מהקערה למשטח מקומח ומרדדים למלבן בעובי 1/2 ס”מ.
  4. מברישים בחמאה מומסת ומפזרים את תערובת הקינמון על פני הבצק ומגלגלים לגלילה ארוכה. פורסים ל-12 פרוסות שוות.
  5. משכיבים את הפרוסות באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח (מומלץ לתחוב את הקצה מתחת לשבלול, כדי שהוא לא ייפתח במהלך התפיחה והאפייה).
  6. מחממים תנור ל-190 מעלות.
  7. מברישים בביצה טרופה ואופים כ-15 דקות או עד שהמאפים תפוחים, זהובים (גם בתחתית) ועדיין רכים למגע. היזהרו מאפיית יתר.

 

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (175)

Avatar

    Avatar
    אדווה טירם

    מה אפשר לשים במקום הפודינג וניל? לא אהבתי את הטעם שהוא עושה

      Avatar
      קרין גורן

      היי אדווה, את יכולה להחליף באינסטנט פודינג בטעם אחר שאת אוהבת

      Avatar
      קרין גורן

      היי נעמה, מערבבים 150 גרם אבקת סוכר עם כפית מים/חלב, 25 גרם חמאה מומסת וחצי כפית תמצית וניל ומוזגים על הסינבון (מחכים לאחר מכן שעה להתייצבות). אם התערובת דלילה מידי, הוסיפי אבקת סוכר ואם היא סמיכה מידי, הוסיפי מעט מים או חלב

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות