-
מרכיבים2
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 2 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 כוס סוכר לבן
-
1 כוס שמנת מתוקה 38%
אופן הכנה
- מכינים קרמל: מחממים מחבת ומוסיפים בהדרגה את הסוכר, ולא מערבבים אלא רק מנערים את המחבת ומוסיפים עוד ועוד סוכר עד שהכל נמס לקרמל.
- במקביל מחממים בסיר קטן את השמנת המתוקה לסף רתיחה.
- מוסיפים את השמנת (בזהירות! זה לוהט מבעבע בטירוף!!) ומערבבים, ממשיכים לחמם על אש נמוכה עד לקבלת רוטב חלק ואחיד. מצננים מעט.
- מגישים כתוספת או קישוט.
אופן הכנה
- מכינים קרמל: מחממים מחבת ומוסיפים בהדרגה את הסוכר, ולא מערבבים אלא רק מנערים את המחבת ומוסיפים עוד ועוד סוכר עד שהכל נמס לקרמל.
- במקביל מחממים בסיר קטן את השמנת המתוקה לסף רתיחה.
- מוסיפים את השמנת (בזהירות! זה לוהט מבעבע בטירוף!!) ומערבבים, ממשיכים לחמם על אש נמוכה עד לקבלת רוטב חלק ואחיד. מצננים מעט.
- מגישים כתוספת או קישוט.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (23)
חיממתי קצת את הרוטב והוא התפרק… יש אפשרות לתקן את המצב?
תנסי לערבב ממש ממש מהר