קרקר כוסמין כפרי של קרין גורן

  • קרין גורן
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

בלילה

תוספות


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות טורבו. מרפדים 2 תבניות בנייר אפייה ומשמנים היטב את הנייר.
  2. מכינים את הבלילה: בקערה גדולה טורפים במטרפה את כל מרכיבי הבלילה, בלי התוספות, לתערובת אחידה ונוזלית מאוד, שנראית כמו מרק.
  3. שומרים 1/4 מהתוספות בצד לקישוט בהמשך, ואת היתר מערבבים לתוך הבלילה. מוזגים 1/2 מכמות הבלילה לכל תבנית ומורחים בעזרת פלטה, או גב של כף, בשכבה דקה ואחידה. מפזרים מעל את שאר התוספות.
  4. אופים 10 דקות, להתייצבות חלקית. מוציאים מהתנור וחותכים בזהירות בעזרת גלגלת פיצה לקרקרים.
  5. מנמיכים את חום התנור ל-160 מעלות ואופים עוד 30 דקות להשחמה וייבוש מלא. אם הקרקרים עדיין רכים מדי, מחזירים פעם שלישית לתנור בחום נמוך עוד יותר, של 130 מעלות, וממשיכים לאפות לייבוש מלא.
  6. מצננים ושוברים לקרקרים לפי החיתוך. שומרים בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (22)

Avatar

    Avatar
    שרה

    לאיזה קישוט שומרים את ה1/4 מכמות התוספות?

      Avatar
      קרין גורן

      היי שרה, לשים מעל הבצק.

    Avatar
    Sigal Saadia

    כשמורידים את הטמפ ל 160 זה עדיין טורבו?

      Foody team
      מערכת Foody

      כן. משאירים על תוכנית טורבו למשך כל האפייה.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות