עוגת שמנת וקינמון

עוגת שמנת וקינמון בחושה טעימה ופשוטה להכנה, הכי ביתית שיש, שמכינים בתבניות אינגלישקייק עם תוספת אגוזי לוז או קוביות אפרסק
עוגת שמנת וקינמון בחושה טעימה ופשוטה להכנה, הכי ביתית שיש, שמכינים בתבניות אינגלישקייק עם תוספת אגוזי לוז או קוביות אפרסק
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגה

מלית


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. בקערה גדולה טורפים שמנת מתוקה, שני סוגי סוכר ומלח, עד שהסוכר נמס בחלקו והתערובת מעט מסמיכה. בקערה נפרדת טורפים ביצים ומוסיפים לתערובת השמנת.
  3. מנפים יחד מעל הקערה קמח ואבקת אפייה וטורפים רק עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים.
  4. יוצקים 1/3 מהבלילה ל-3 תבניות. מערבבים יחד סוכר וקינמון. מפזרים 1/2 מתערובת הקינמון מעל הבלילה בתבניות. מפזרים מעל מחצית מהאגוזים או מקוביות האפרסקים. חוזרים על הפעולה עם 1/3 נוסף של הבלילה, ויתרת מלית הקינמון. מכסים ב-1/3 האחרון של הבלילה.
  5. אופים כ-50 דקות, עד שקיסם יוצא יבש כמעט לגמרי והעוגות קפיציות למגע, שחומות וריחניות.
  6. מצננים ומקשטים באבקת סוכר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (33)

Avatar

    Avatar
    זהבה

    העוגה יצאה דלילה מאוד,כתוצאה מכך הכל התערבב יחד ולא נוצרו שכבות,מבחינתי ממש לא מומלצת.

      Avatar
      קרין גורן

      היי זהבה, האם מדדת בכוסות מדידה? העוגה לא אמורה לצאת כל כך נוזלית

הצג עוד

קטגוריות