עוגת מייפל בחושה של קרין גורן

עוגת מייפל בחושה וקלה להכנה - נהדרת לאירוח או סתם ככה ליד הקפה. היא פרווה, חגיגית, טעימה ומתוקה, וגם אפשר לאפות אותה בתבנית מיוחדת למראה מרשים במיוחד
עוגת מייפל בחושה וקלה להכנה - נהדרת לאירוח או סתם ככה ליד הקפה. היא פרווה, חגיגית, טעימה ומתוקה, וגם אפשר לאפות אותה בתבנית מיוחדת למראה מרשים במיוחד
  • קרין
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים להכנת עוגת מייפל

מצרכים להכנת עוגת מייפל


עוגת מייפל

זילוף מעל


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-160 מעלות. משמנים קלות את תבנית האפייה בעזרת תרסיס השמן. מרתיחים את המים בקומקום.
  2. במיקסר מקציפים את הביצים והסוכר במשך 10 דקות במהירות מקסימלית. מוסיפים את סירופ המייפל ומקציפים קצרות לאיחוד.
  3. מוסיפים לאט את השמן תוך כדי הקצפה.
  4. מוסיפים את הקמח התופח ומקציפים לאט עד שאין גושים.
  5. עוצרים את פעולת המיקסר, מוסיפים את המים הרותחים בבת אחת ובזהירות, ומקציפים לאט לאיחוד.
  6. מוזגים את הבלילה לתבנית ואופים 55 דקות, עד להזהבה.
  7. מצננים, מחלצים, מזלפים את המייפל מעל ומגישים.

 

רוצים לראות איך מכינים עוגת קינמון ואגוזים בחושה? לחצו כאן

עוגת אפרסמון וקינמון ללא גלוטן

טארט טאטן חבושים

הערות

  • אפשר לשדרג את העוגה בתוספת של 1 כוס שברי אגוזי פקאן ולקבל עוגת מייפל ופקאן.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (128)

Avatar

    Avatar
    גיא דורון

    האם ניתן להוסיף כוס קוקוס במקום כוס קמח? תודה

      Avatar
      קרין גורן

      במקרה הזה לא, אבל אפשר קמח קוקוס או קמח שקדים (שקדים טחונים). העוגה תצא שונה כמובן.

    Avatar
    סתיו

    חייב מיקסר או שאפשר לערבב עם מזלג?

      Avatar
      קרין גורן

      בגלל שיש צורך בהקצפה של הביצים עם הסוכר, יש צורך במיקסר או לעבוד קשה מאוד עם מטרפה 🙂

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

עם קלאסיקה לא מתווכחים! עוגת מייפל היא אחת העוגות הכי פופולריות שיש, ולא בכדי. היא עסיסית, מתוקה, קלה מאוד להכנה והכי טעימה שיש. קבלו מתכון קל ומהיר לעוגה שאי אפשר להפסיק ליישר. עוגת מייפל בחושה שמכינים בקערה אחת ואחרי האפייה יוצקים עליה סירופ מייפל שהופך אותה לממכרת במיוחד. נהדרת לאירוח, לימי הולדת (כשרוצים לגוון את עוגת השוקולד המסורתית) או סתם ליד הקפה של אחרי הצהריים. עוגת מייפל היא התשובה!