עוגיית פיצה

עוגיית פיצה זו עוגייה שרק נראית כמו פיצה, אבל זו עוגייה בתחפושת עם בסיס של עוגיית שוקולד, רוטב מריבה אדומה, ושוקולד לבן מגורר בתור גבינה
עוגיית פיצה זו עוגייה שרק נראית כמו פיצה, אבל זו עוגייה בתחפושת עם בסיס של עוגיית שוקולד, רוטב מריבה אדומה, ושוקולד לבן מגורר בתור גבינה
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

היא נראית כמו פיצה, אבל זו בעצם עוגייה בתחפושת. הבסיס הוא עוגית שוקולד, הרוטב הוא ריבה אדומה, והגבינה היא רק שוקולד לבן מגורר.

מצרכים

מצרכים


plus minus

"רוטב עגבניות"

"גבינה צהובה"


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  2. שמים בקערה גדולה סוכר לבן, סוכר חום, ביצה, תמצית וניל ומלח ומערבבים.
  3. שמים את החמאה בקערית ומחממים במיקרוגל במשך דקה עד שהיא נמסה. מוסיפים את החמאה המומסת לקערה הגדולה ומערבבים בכף עץ.
  4. מוסיפים קמח, אבקת סודה לשתייה ושוקולד צ’יפס ומערבבים רק עד שמתקבל בצק אחיד.
  5. משטחים את הבצק על נייר אפייה לעיגול דק, כך שתתקבל עוגייה ענקית. אם הבצק נדבק לידיים הרטיבו אותן המעט מים. מעבירים את העוגייה עם נייר האפייה לתבנית תנור גדולה.
  6. אופים למשך 35-30 דקות, עד שהעוגייה זהובה ויציבה בשוליים ועדיין רכה במרכז.
  7. נותנים לעוגייה להתקרר לגמרי. מורחים על העוגייה את הריבה בעזרת גב של כף.
  8. מגררים בפומפייה את השוקולד הלבן מעל הריבה, עד שהשוקולד מכסה את כל פני העוגייה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות