עוגיות גריוז למימונה

עוגיות גריוז למימונה זה קינוח מתוק ומטוגן מבצק שמזכיר בצק פסטה, שחותכים לרצועות ומטגנים בשמן עמוק בהדרגה, תוך כדי סיבוב, ליצירת מראה מיוחד
עוגיות גריוז למימונה זה קינוח מתוק ומטוגן מבצק שמזכיר בצק פסטה, שחותכים לרצועות ומטגנים בשמן עמוק בהדרגה, תוך כדי סיבוב, ליצירת מראה מיוחד
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מעבדים קמח, סוכר, ביצים ושמן במשך דקה במיקסר עם וו לישה. מוסיפים כחצי כוס מים בהדרגה, לפי הספיגה, ולשים לבצק אחיד ולא דביק. נותנים לו לנוח 20 דקות בטמפ החדר.
  2. מרדדים את הבצק (הכי נוח על נייר אפייה מקומח קלות) לעלה בעובי 1/2 ס”מ. חותכים לרצועות ברוחב 7-5 ס”מ ובאורך 30 ס”מ.
  3. מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר רחב, ומטגנים אחד אחד באופן הבא:
  4. משחילים את קצה רצועת הבצק בין 2 שיניים של מזלג. מטביעים את קצה הבצק עם המזלג בשמן, עד שהוא מתנפח ומקבל “שלפוחיות” (מחזיקים את יתרת הבצק מתוח באוויר מעל הסיר). מכניסים את הבצק עוד קצת לתוך השמן, ובעזרת המזלג מעגלים את החלק שכבר טוגן, ממשיכים כך עד לקבלת גליל.
  5. מוציאים לנייר סופג, וחוזרים על הפעולה עם יתר רצועות הבצק.
  6. מקשטים באבקת סוכר לפני ההגשה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (7)

Avatar

    Avatar
    נריה

    היי, באופן ההכנה לא רשום מתי להוסיף את הסוכר

      Avatar
      קרין גורן

      היי נריה, עדכנתי באופן ההכנה, תודה רבה! (בסעיף הראשון)

הצג עוד

קטגוריות

תגיות