-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את התבנית בתרסיס השמן.
- מכינים את העוגה: במיקסר עם וו בלון מקציפים את הביצים והסוכר במהירות גבוהה במשך 10 דקות. מוסיפים את השמן והמים תוך כדי ההקצפה.
- עוצרים את המיקסר, מוסיפים את הסולת והקמח התופח ומקציפים לאט לאיחוד.
- משטחים את הבלילה בתבנית ואופים 35 דקות, או עד שפני העוגה משחימים.
- מכינים את הסירופ: מבשלים בסיר על אש בינונית את הסוכר והמים במשך 10 דקות, עד לקבלת סירופ סמיך. אפשר לתבל בלימון. מצננים.
- מוזגים את הסירופ מעל העוגה החמה. מצננים שעה בטמפרטורת החדר, פורסים ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את התבנית בתרסיס השמן.
- מכינים את העוגה: במיקסר עם וו בלון מקציפים את הביצים והסוכר במהירות גבוהה במשך 10 דקות. מוסיפים את השמן והמים תוך כדי ההקצפה.
- עוצרים את המיקסר, מוסיפים את הסולת והקמח התופח ומקציפים לאט לאיחוד.
- משטחים את הבלילה בתבנית ואופים 35 דקות, או עד שפני העוגה משחימים.
- מכינים את הסירופ: מבשלים בסיר על אש בינונית את הסוכר והמים במשך 10 דקות, עד לקבלת סירופ סמיך. אפשר לתבל בלימון. מצננים.
- מוזגים את הסירופ מעל העוגה החמה. מצננים שעה בטמפרטורת החדר, פורסים ומגישים.
הערות
- מיץ הלימון בסירופ אופציונלי
הערות
- מיץ הלימון בסירופ אופציונלי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (8)
כמה ביצים להוסיף בגודל L במקום M?
5 ביצים