אייריש קרים ביתי בקלי קלות

כבר לא צריך לקנות בדיוטי פרי - קרין גורן מלמדת איך מכינים משקה אייריש קרים ביתי משגע על בסיס ויסקי, קפה, שמנת ושוקולד
כבר לא צריך לקנות בדיוטי פרי - קרין גורן מלמדת איך מכינים משקה אייריש קרים ביתי משגע על בסיס ויסקי, קפה, שמנת ושוקולד
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים את השוקולד במיקרוגל להמסה.
  2. מערבבים בבלנדר את השמנת המתוקה, החלב המרוכז, הווניל והקפה, לאיחוד בלבד.
  3. מוסיפים לבלנדר את הוויסקי ואת השוקולד המומס ומעבדים לאיחוד.
  4. מעבירים את האייריש קרים לבקבוק סגור ושומרים במקרר (עד חודש).
  5. מגישים קר, בכוס עם קצת קרח, או בכוס אכילה מעוגייה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (12)

Avatar

    Avatar
    מניסיון

    כדאי להכפיל את כמות הוויסקי אחרת יוצא לא מספיק אלכוהולי (בהכפלה יצא כ-14%).

      Avatar
      קרין גורן

      תודה על דבריך, אפשר לשחק עם כמות האלכוהול בהתאם להעדפה האישית

    Avatar
    אילה

    הי קרין, האם החלב המרוכז זה קרם או נוזל? כי אני קניתי כשר מהדרין וזה קרמי כזה, כמו ריבת חלב

      Avatar
      קרין גורן

      כן, קרמי כמו ריבת חלב

    Avatar
    ליאור

    במתכון לפי בקבוק אחד – מהו נפח הבקבוק?

      Avatar
      קרין גורן

      היי ליאור, בקבוק של ליטר יספיק.

הצג עוד

קטגוריות