שיפודי פרנצ’טוסט בקורנפלקס

שיפודי פרנצ'טוסט בקורנפלקס היא מנה אחרונה טעימה ופשוטה להכנה שמיועדת לשפים והקונדיטורים הקטנטנים שלכם. מנה נפלאה להכין יחד עם הילדים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

את המתכון הבא אני מקדישה לכל הילדים שצופים בתכנית, קונדיטורים צעירים שאופים את העוגות שלי ומדקלמים בעל פה את המתכונים. הנה משהו מתוק, קטן, טעים ויפה - באהבה, ממני.

מצרכים

  • 1 חלה מתוקה בינונית
  • 1 ביצה L
  • 1/2 כוס חלב 3%
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • קורנפלקס
  • תותים
  • סירופ מייפל

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות.
  2. חותכים את החלה לקוביות גדולות (בלי ה”קשה”).
  3. בקערה מערבבים ביצה, חלב וסוכר וניל. טובלים את קוביות החלה בתערובת ומשאירים אותן להשריה של חצי דקה-דקה. בינתיים מועכים את הקורנפלקס לשברים קטנים.
  4. מצפים את הקוביות הרכות בקורנפלקס השבור ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  5. אופים כ-10 דקות.
  6. מוציאים מהתנור ומשפדים עם פירות על שיפודי העץ. מגישים עם מייפל.

הערות

  • אפשר להשתמש בכל פירות שאוהבים.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody