שיפודי פרנצ’טוסט בקורנפלקס

שיפודי פרנצ'טוסט בקורנפלקס היא מנה אחרונה טעימה ופשוטה להכנה שמיועדת לשפים והקונדיטורים הקטנטנים שלכם. מנה נפלאה להכין יחד עם הילדים
שיפודי פרנצ'טוסט בקורנפלקס היא מנה אחרונה טעימה ופשוטה להכנה שמיועדת לשפים והקונדיטורים הקטנטנים שלכם. מנה נפלאה להכין יחד עם הילדים
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

את המתכון הבא אני מקדישה לכל הילדים שצופים בתכנית, קונדיטורים צעירים שאופים את העוגות שלי ומדקלמים בעל פה את המתכונים. הנה משהו מתוק, קטן, טעים ויפה – באהבה, ממני.

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות.
  2. חותכים את החלה לקוביות גדולות (בלי ה”קשה”).
  3. בקערה מערבבים ביצה, חלב וסוכר וניל. טובלים את קוביות החלה בתערובת ומשאירים אותן להשריה של חצי דקה-דקה. בינתיים מועכים את הקורנפלקס לשברים קטנים.
  4. מצפים את הקוביות הרכות בקורנפלקס השבור ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  5. אופים כ-10 דקות.
  6. מוציאים מהתנור ומשפדים עם פירות על שיפודי העץ. מגישים עם מייפל.

הערות

  • אפשר להשתמש בכל פירות שאוהבים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות