שטרודל תפוחים מבצק מלאווח שממש קל להכין

מי אמר שחייבים לעבוד קשה כדי להכין שטרודל תפוחים? קרין גורן מכינה שטרודל תפוחים מבצק מלאווח וחוסכת זמן, עבודה וכלים מלוכלכים
מי אמר שחייבים לעבוד קשה כדי להכין שטרודל תפוחים? קרין גורן מכינה שטרודל תפוחים מבצק מלאווח וחוסכת זמן, עבודה וכלים מלוכלכים
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


תבנית מלבנית ענקית (תבנית תנור) - 40X32

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. מפשירים את המלאווח במשך 10 דקות על השיש.
  2. מנקים את התפוחים מהליבה, חותכים לרבעים ופורסים דק.
  3. שמים את פרוסות התפוחים בקערה. מוסיפים את הסוכר, הקורנפלור והקינמון ומערבבים היטב.
  4. מניחים כל מלאווח על נייר אפייה משומן קלות בתרסיס השמן, מותחים בידיים לצורה של ריבוע ושמים 3-2 כפות של מלית התפוחים במרכז. מגלגלים לסגירה וצובטים קצת את הקצוות.
  5. חורצים בסכין כמה חריצים בבצק המגולגל (מגיעים בסכין עד למלית), ליופי וגם ליציאת אדים. חוזרים על הפעולות עם יתר המלוואחים.
  6. מניחים במרווח על גבי התבנית, מפזרים מעט סוכר וקינמון מעל ואופים 20 דקות עד להזהבה. מגישים חמים.

הערות

  • אפשר להגיש את השטרודל עם כדור גלידה ליד
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    רות

    אפשר להכין את השטרודל גם מבצק עלים?

      Foody team
      מערכת Foody

      כן, זה אפשרי. זמן האפייה יתשנה כי הבצק עבה יותר. בהצלחה!

קטגוריות