שורטברד

שורטברד הן עוגיות מבצק פריך שאפשר להכין בתבנית מלבנית או תבנית פאי, ולהגיש כעוגיות אישיות, או פרוסות עם תוספת מעל
שורטברד הן עוגיות מבצק פריך שאפשר להכין בתבנית מלבנית או תבנית פאי, ולהגיש כעוגיות אישיות, או פרוסות עם תוספת מעל
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


תבנית טארט 24 ס"מ

בצק

קישוט


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-150 מעלות.
  2. מנפים יחד קמח, קורנפלור ומלח. הניפוי חשוב כי הוא מבטיח שהעוגיות לא יהיו כבדות.
  3. בקערה מערבבים יחד חמאה ושני סוגי סוכר. מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים רק עד לבצק רך ואחיד.
  4. מהדקים את הבצק לתבנית לגובה 1 ס”מ (אפשר לרפד בנייר אפייה אבל לא חובה- הבצק מספיק שמן ולא יידבק).
  5. אופים כ-45 דקות, עד שהבצק מוצק למגע ומזהיב קלות (אבל עדיין בהיר יחסית).
  6. מוציאים מהתנור ומיד חותכים לעוגיות בסכין חדה (לא משוננת).
  7. מפזרים סוכר לקישוט ומצננים. שומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות