שורטברד בצורת פרחים

עוגיות שורטברד חמאתיות, נימוחות ונמסות בפה בצורה פרחים שמכינים בתבנית סיליקון ייחודית. לא תאמינו כמה קל להכין אותן (ואפשר גם ללא תבנית)
עוגיות שורטברד חמאתיות, נימוחות ונמסות בפה בצורה פרחים שמכינים בתבנית סיליקון ייחודית. לא תאמינו כמה קל להכין אותן (ואפשר גם ללא תבנית)
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  2. ממיסים את החמאה, מוסיפים את שאר החומרים לפי הסדר ומערבבים (בכף עץ או מעבד מזון) רק עד שמתקבל בצק אחיד.
  3. מגלגלים את הבצק לכדורים ומועכים כל כדור לשקע בתבניות סיליקון עם שקעים קטנים של פרחים.
  4. אופים כ-25-30 דקות עד שהעוגיות מתחילות להזהיב.
  5. מצננים לחלוטין לפני שמוציאים מהתבנית.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    אילנה בן-משיח

    במקום 200 גרם חמאה כתוב 200 גרם סוכר לבן ואחר כך 100 גרם סוכר לבן ט ע ו ת זה לא הגיוני איפוא החמאה שבהמשך המרשם

      Avatar
      מערכת Foody

      תיקנו את המתכון. תודה!

קטגוריות