שבשבות בצק עלים

שבשבות בצק עלים יפהפיות ופריכות במראה מרשים במיוחד שמכינים בקלי קלות - שילוב מושלם של בצק עלים, מילוי מעדן וניל וחצאי משמשים משומרים
שבשבות בצק עלים יפהפיות ופריכות במראה מרשים במיוחד שמכינים בקלי קלות - שילוב מושלם של בצק עלים, מילוי מעדן וניל וחצאי משמשים משומרים
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מאפי בצק עלים, שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול אחרי שטועמים את הראשון. השבשבות המקסימות האלו נראות כל כך מושקעות אבל אם אתם לא תגלו כמה הן פשוטות להכנה – אני מבטיחה גם לשמור על פה סגור (ומלא בבצק עלים…)

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות. מפשירים בצק לפי הוראות היצרן וחותכים לריבועים בגודל 10 על 10 ס”מ.
  2. מניחים את ריבועי הבצק על תבנית מרופדת בנייר אפייה. חותכים בסכין אלכסונים מכל פינה למרכז אבל עוצרים במרחק סנטימטר מהאמצע, לקבלת 4 משולשים מחוברים.
  3. מברישים את הבצק בביצה טרופה ומפזרים סוכר מעל.
  4. מרימים את הפינה הימנית של כל משולש שהתקבל, ומקפלים אותה לאמצע המלבן, לקבלת צורת שבשבת.
  5. מניחים כפית מעדן וניל במרכז השבשבת, ומכסים בחצי משמש (כשהחלק החתוך כלפי מטה).
  6. אופים כ-20 דקות, להזהבה.
  7. מוציאים מהתנור, מברישים בסירופ המשמשים ששמרנו ומגישים חם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    פנינה צח

    אוהבת את המתכונים של קרין גורן וגם לא מתאכזבת מהתוצאה.

קטגוריות