שבלולי קשקבל מבצק מלאווח

קרין גורן מלמדת להכין שבלולי קשקבל מבצק מלאווח - מאפים מלוחים קטנים וטעימים במילוי גבינת קשקבל שמכינים בקלי קלות מבצק מלאווח מוכן
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

בסיס

  • 3 עלי מלאווח
  • 1 ביצה L

מלית

  • 100 גרם עגבניות מיובשות
  • שמן זית
  • 200 גרם גבינת קשקבל

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות. מפשירים מלאווח לפי הוראות היצרן. טוחנים עגבניות מיובשות למחית.
  2. מורחים עלה מלאווח במחית העגבניות המיובשות.
  3. מפזרים קשקבל מגוררת, מגלגלים וחותכים לפרוסות בעובי 2-3 ס”מ.
  4. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה כשהצד החתוך כלפי מעלה, מברישים בביצה ואופים כ-20 דקות, עד להזהבה.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody