שבלולי קשקבל מבצק מלאווח

קרין גורן מלמדת להכין שבלולי קשקבל מבצק מלאווח - מאפים מלוחים קטנים וטעימים במילוי גבינת קשקבל שמכינים בקלי קלות מבצק מלאווח מוכן
קרין גורן מלמדת להכין שבלולי קשקבל מבצק מלאווח - מאפים מלוחים קטנים וטעימים במילוי גבינת קשקבל שמכינים בקלי קלות מבצק מלאווח מוכן
  • קרין
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות. מפשירים מלאווח לפי הוראות היצרן. טוחנים עגבניות מיובשות למחית.
  2. מורחים עלה מלאווח במחית העגבניות המיובשות.
  3. מפזרים קשקבל מגוררת, מגלגלים וחותכים לפרוסות בעובי 2-3 ס”מ.
  4. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה כשהצד החתוך כלפי מעלה, מברישים בביצה ואופים כ-20 דקות, עד להזהבה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody