-
מרכיבים2
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 2 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 כוס סוכר לבן
-
1 כוס שמנת מתוקה 38%
אופן הכנה
- מכינים קרמל: מחממים מחבת ומוסיפים בהדרגה את הסוכר, ולא מערבבים אלא רק מנערים את המחבת ומוסיפים עוד ועוד סוכר עד שהכל נמס לקרמל.
- במקביל מחממים בסיר קטן את השמנת המתוקה לסף רתיחה.
- מוסיפים את השמנת (בזהירות! זה לוהט מבעבע בטירוף!!) ומערבבים, ממשיכים לחמם על אש נמוכה עד לקבלת רוטב חלק ואחיד. מצננים מעט.
- מגישים כתוספת או קישוט.
אופן הכנה
- מכינים קרמל: מחממים מחבת ומוסיפים בהדרגה את הסוכר, ולא מערבבים אלא רק מנערים את המחבת ומוסיפים עוד ועוד סוכר עד שהכל נמס לקרמל.
- במקביל מחממים בסיר קטן את השמנת המתוקה לסף רתיחה.
- מוסיפים את השמנת (בזהירות! זה לוהט מבעבע בטירוף!!) ומערבבים, ממשיכים לחמם על אש נמוכה עד לקבלת רוטב חלק ואחיד. מצננים מעט.
- מגישים כתוספת או קישוט.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (25)
האם ניתן לקרר ולהפוך לקוביות כדי להוסיף לבלילה של עוגיות ולאפות?
היי איילה, ניתן להקפיא אותם בתבנית קוביות ואח”כ להוסיף לבלילה ולאפות
חיממתי קצת את הרוטב והוא התפרק… יש אפשרות לתקן את המצב?
תנסי לערבב ממש ממש מהר