רוגלך שוקולד מבצק מלאווח של קרין גורן

איך מכינים רוגלך שוקולד בקלות ובמהירות בבית? מצטיידים מראש בבצק מלאווח, ממלאים בשוקולד, מגלגלים ואופים בתנור לקבלת מאפים מתוקים נפלאים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    55 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

רוגלך

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים קלות בתרסיס השמן. ממיסים את החמאה במיקרוגל.
  2. מערבבים בקערה את הקקאו, הסוכר, הקינמון והחמאה. מצננים כמה דקות בצד, כדי שיהיה נוח למרוח.
  3. מרדדים כל מלאווח בין 2 ניירות אפייה משומנים כדי להפוך אותו ליותר דק וריבועי.
  4. מורחים את השוקולד על ריבוע מלאווח אחד, מכסים בריבוע שני. מכסים בנייר אפייה ומרדדים הכול יחד.
  5. חותכים בעזרת גלגלת פיצה או סכין חדה למשולשים צרים מאוד וארוכים. מגלגלים לרוגלך. חוזרים על הפעולות עם יתר המלאווחים ושארית והמלית.
  6. מניחים את הרוגלך על גבי התבנית, מפזרים מעל מעט סוכר ואופים 25 דקות, להזהבה.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody