קרקר שומשום מלוח שלא תוכלו להפסיק לנשנש

למה לקנות קרקרים כשאפשר להכין בבית? קרין גורן עם מתכון קל להכנה של קרקר שומשום מלוח נפלא, שכיף להכין ועוד יותר כיף לזלול עם גבינה
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים 2 תבניות תנור בנייר אפייה ומשמנים קלות בתרסיס השמן.
  2. בקערה מערבבים את כל חומרי הבצק לפי הסדר לתערובת נוזלית מאוד.
  3. מוזגים את התערובת לתבניות ומשטחים בשכבה דקה ואחידה. מפזרים מעל את השומשום שנשאר.
  4. אופים 10 דקות, מוציאים את התבניות לרגע וחותכים בזהירות לקרקרים. מנמיכים את החום ל-140 מעלות, ואופים עוד שעה, לייבוש מלא.
  5. מצננים. שוברים לקרקרים לפי הסימון ושומרים בקופסה אטומה.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    Ilana Kostika

    2 כפיות מלח? נראה לי יותר מדי, לא?

      Avatar
      Foody Foody

      זה קרקר מלוח 🙂
      אפשר להוריד מכמות המלח לפי טעמך

    Avatar
    אושרת

    א. תודה רבה!!! ב. כל תבנית בנפרד? או שאפשר תהכניס 2 ביחד?

      Avatar
      Foody Foody

      היי, אפשר להכניס את שתי התבניות יחד.

    Avatar
    הודיה כאכון

    אפשר לוותר על השומשום?

      Avatar
      Foody Foody

      אז זה לא יהיה קרקר שומשום יותר 🙂

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody