קרקר שומשום מלוח שלא תוכלו להפסיק לנשנש

למה לקנות קרקרים כשאפשר להכין בבית? קרין גורן עם מתכון קל להכנה של קרקר שומשום מלוח נפלא, שכיף להכין ועוד יותר כיף לזלול עם גבינה
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים 2 תבניות תנור בנייר אפייה ומשמנים קלות בתרסיס השמן.
  2. בקערה מערבבים את כל חומרי הבצק לפי הסדר לתערובת נוזלית מאוד.
  3. מוזגים את התערובת לתבניות ומשטחים בשכבה דקה ואחידה. מפזרים מעל את השומשום שנשאר.
  4. אופים 10 דקות, מוציאים את התבניות לרגע וחותכים בזהירות לקרקרים. מנמיכים את החום ל-140 מעלות, ואופים עוד שעה, לייבוש מלא.
  5. מצננים. שוברים לקרקרים לפי הסימון ושומרים בקופסה אטומה.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (14)

Avatar

    Avatar
    Ilana Kostika

    2 כפיות מלח? נראה לי יותר מדי, לא?

      Avatar
      Foody Foody

      זה קרקר מלוח 🙂
      אפשר להוריד מכמות המלח לפי טעמך

    Avatar
    אושרת

    א. תודה רבה!!! ב. כל תבנית בנפרד? או שאפשר תהכניס 2 ביחד?

      Avatar
      Foody Foody

      היי, אפשר להכניס את שתי התבניות יחד.

      Avatar
      Foody Foody

      אז זה לא יהיה קרקר שומשום יותר 🙂

    Avatar
    אילנית דנדקר

    האם אפשר להחליף את השיבולת שועל בזרעי פישתן , גרעיני חמניה וכו?

    Avatar
    בדוי: גילי סטלה

    קרין את מהממת! באמת! אני מסתכלת רק על מתכונים שלך! הפחתי לקונדיטורית בזכותך! אוהבת אותך כל כך ! !

      Avatar
      אורנה

      תודה תודה על כל העוגיות ועוגות. אפשר בקרקר להחליף את קמח השופין לקמח כוסמין?

      Foody team
      Foody team

      היי, תודה רבה שאת קוראת, מכינה ונהנית (: אפשר להחליף את הקמח. בהצלחה!

    Avatar
    הדס

    אחלה מתכון , הכנתי אותו כבר לפחות עשר פעמים , למי שרוצה לחסוך בקלוריות זה טעים רצח גם בלי השומשום בבלילה ורק עם שומשום לקישוט

      Avatar
      שרית

      האם אפשר להחליף לקמח לבן רגיל או מלא? פחות מתחברת לשיפון או כוסמין

      Foody team
      Foody team

      אפשר להמיר לקמח מלא או חצי קמח מלא וחצי קמח לבן. בהצלחה!

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody