קרפ נוטלה קרוץ לצורות

קרפ נוטלה קרוץ לצורות זה קינוח טעים ומהמם, בכל צורה שאוהבים, שסופר קל להכין לבד בבית מקרפים מוכנים, ולהגיש בתוך מנז'טים חגיגיים
קרפ נוטלה קרוץ לצורות זה קינוח טעים ומהמם, בכל צורה שאוהבים, שסופר קל להכין לבד בבית מקרפים מוכנים, ולהגיש בתוך מנז'טים חגיגיים
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    2
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    2
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מרפדים משטח עבודה בנייר אפייה ומורחים עלה בלינצ’ס בממרח שוקולד. מניחים עליו עוד בלינצ’ס ומורחים גם אותו. ממשיכים באותו אופן ליצירת שכבות של 5-6 עלים. לא מורחים את העלה האחרון.
  2. מעבירים למקפיא למשך 30 דקות עד להתקשות.
  3. ורצים צורות בעזרת חותכני עוגיות ומניחים במנז’טים.
  4. שומרים במקרר ומגישים קר.

הערות

  • אפשר להשתמש בממרח שוקולד חלבי או פרווה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות