
-
מרכיבים8
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 8 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים


עוגת וניל
-
500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
4 ביצים L
-
1 1/2כוסות או 300 גרם סוכר לבן
-
1/2 כפית מלח דק
-
2 1/2כוסות או 350 גרם קמח תופח
תוספות
-
4 כפות גדושות נוטלה
קישוט
-
2 כפות גדושות ממרח שוקולדמומס
-
2 כפות שמן קנולה

אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
- משמנים את תבניות האפייה.
- במיקסר מקציפים שמנת מתוקה עד לקבלת קצפת רכה.
- מוסיפים בהקצפה איטית את שאר החומרים בזה אחר זה.
- מחלקים את התערובת ל-2 קערות ומערבבים באחת מהן נוטלה.
- בכל תבנית יוצקים כמה כפות לסירוגין מהתערובות השונות של ממרח הקינדר ומערבבים בסכין לדוגמת שיש.
יוצקים כפות מהתערובות לסירוגין ומערבבים לדוגמת שיש. צילום: שי נייבורג - אופים בתנור במשך 45 דקות, עד שהעוגות שחומות וקפיציות למגע, וקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.
- לציפוי, ממיסים שוקולד ומדללים במעט שמן ומצפים את העוגה. בתיאבון!
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
- משמנים את תבניות האפייה.
- במיקסר מקציפים שמנת מתוקה עד לקבלת קצפת רכה.
- מוסיפים בהקצפה איטית את שאר החומרים בזה אחר זה.
- מחלקים את התערובת ל-2 קערות ומערבבים באחת מהן נוטלה.
- בכל תבנית יוצקים כמה כפות לסירוגין מהתערובות השונות של ממרח הקינדר ומערבבים בסכין לדוגמת שיש.
- אופים בתנור במשך 45 דקות, עד שהעוגות שחומות וקפיציות למגע, וקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.
- לציפוי, ממיסים שוקולד ומדללים במעט שמן ומצפים את העוגה. בתיאבון!
הערות
- אפשר לזלף מעל העוגה שוקולדים מומסים או איזה ממרח שרוצים
הערות
- אפשר לזלף מעל העוגה שוקולדים מומסים או איזה ממרח שרוצים
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (23)
אפשר במקום שמנת מתוקה יוגורט?
אפשר. בתיאבון!
זה נראה ממש מגרה….
העוגה צנחה לי לחצי לאחר צינון מחוץ לתנור מדוע?
היי גלית, אי אפשר לדעת מרחוק למה זה קרה לך. אולי הוצאת את העוגה מהר מדי.