קרין גורן אופה עוגת שיש בחושה

מתכון קל להכנה של קרין גורן לעוגת שיש בחושה רכה ועסיסית! כשחותכים את העוגה, מגלים צורת שיש מהממת בשילוב נוטלה
מתכון קל להכנה של קרין גורן לעוגת שיש בחושה רכה ועסיסית! כשחותכים את העוגה, מגלים צורת שיש מהממת בשילוב נוטלה
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
עוגות בחושות
קרין גורן
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

תוספות

קישוט


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
  2. משמנים את תבניות האפייה.
  3. במיקסר מקציפים שמנת מתוקה עד לקבלת קצפת רכה.
  4. מוסיפים בהקצפה איטית את שאר החומרים בזה אחר זה.
  5. מחלקים את התערובת ל-2 קערות ומערבבים באחת מהן נוטלה.
  6. בכל תבנית יוצקים כמה כפות לסירוגין מהתערובות השונות של ממרח הקינדר ומערבבים בסכין לדוגמת שיש.

    יוצקים כפות מהתערובות לסירוגין ומערבבים לדוגמת שיש. צילום: שי נייבורג

  7. אופים בתנור במשך 45 דקות, עד שהעוגות שחומות וקפיציות למגע, וקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.
  8. לציפוי, ממיסים שוקולד ומדללים במעט שמן ומצפים את העוגה. בתיאבון!

הערות

  • אפשר לזלף מעל העוגה שוקולדים מומסים או איזה ממרח שרוצים
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (50)

Avatar

    Avatar
    דינה

    קרין ,שלום ,אני רוצה להכין עוגה בחושה עם פחות סוכר, שליש מהכמות המומלצת…לשנות פרופורציות של המוצרים…ולהכין עוגה לקפה פחות מתוקה… זה אפשרי ?

      Avatar
      קרין גורן

      הי דינה. אפשר להוריד בכמות הסוכר. אין צורך לשנות מוצרים אחרים.

    Avatar
    מיכל

    הי קרין הכנתי את העוגה ויצא ממש ממש טעים! אבל כל השוקולד צנח ללמטה של התבנית מה עשיתי לא נכון? למה זה קרה? רוצה להכין שוב פעם…

      Avatar
      קרין גורן

      היי מיכל, מה הכוונה? שהתערובת עם הנוטלה צנחה? חשוב לא לערבב יתר על המידה כדי לא לאבד מהנפח של התערובת הזו, ממש איחוד מועט

    Avatar
    טל כהן

    היי אפשר לשים אבקת אפייה במקום קמח תופח?

      Avatar
      קרין גורן

      כן, אין בעיה

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות