המזווה המתוק
המזווה המתוק

קרין גורן אופה עוגת שיש קינדר בחושה

מתכון קל להכנה של עוגת שיש בחושה רכה ועסיסית! כשחותכים את העוגה, מגלים צורת שיש מהממת משתי תערובות של ממרח קינדר לבן וחלב טעימים בטירוף
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

עוגת וניל

תוספות

קישוט

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
  2. משמנים את תבניות האפייה.
  3. במיקסר מקציפים שמנת מתוקה עד לקבלת קצפת רכה.
  4. מוסיפים בהקצפה איטית את שאר החומרים בזה אחר זה.
  5. מחלקים את התערובת ל-2 קערות ומערבבים ממרח קינדר שונה בכל קערה, עד לאיחוד.

    מערבבים ממרח קינדר שונה בכל קערה. צילום: שי נייבורג

  6. בכל תבנית יוצקים כמה כפות לסירוגין מהתערובות השונות של ממרח הקינדר ומערבבים בסכין לדוגמת שיש.

    יוצקים כפות מהתערובות לסירוגין ומערבבים לדוגמת שיש. צילום: שי נייבורג

  7. אופים בתנור במשך 45 דקות, עד שהעוגות שחומות וקפיציות למגע, וקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.
  8. ציפוי: מורחים מעל כל עוגה כף ממרח קינדר לבן מדולל בשמן לכיסוי ואז מזלפים פסים קצרים לרוחב, עם כף של ממרח קינדר חלב מדולל בשמן, עד שנוצר קישוט יפה.
    מורחים מעל העוגה ממרח קינדר לבן מדולל. צילום: שי נייבורג
    מזלפים פסים לרוחב של ממרח קינדר חלב מדולל. צילום: שי נייבורג
    צילום: שי נייבורג

    עוגת שיש קינדר בחושה מושלמת! צילום: שי נייבורג

תוכן נוסף

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    אסתי קורמן

    היכן אפשר לרכוש ממרח פראו רושה וממרח קינדר?

      Foody team
      Foody team

      בחנויות אפייה

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody