קרין גורן אופה עוגת שיש בחושה

מתכון קל להכנה של קרין גורן לעוגת שיש בחושה רכה ועסיסית! כשחותכים את העוגה, מגלים צורת שיש מהממת בשילוב נוטלה
מתכון קל להכנה של קרין גורן לעוגת שיש בחושה רכה ועסיסית! כשחותכים את העוגה, מגלים צורת שיש מהממת בשילוב נוטלה
  • קרין
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגת וניל

תוספות

קישוט


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
  2. משמנים את תבניות האפייה.
  3. במיקסר מקציפים שמנת מתוקה עד לקבלת קצפת רכה.
  4. מוסיפים בהקצפה איטית את שאר החומרים בזה אחר זה.
  5. מחלקים את התערובת ל-2 קערות ומערבבים באחת מהן נוטלה.
  6. בכל תבנית יוצקים כמה כפות לסירוגין מהתערובות השונות של ממרח הקינדר ומערבבים בסכין לדוגמת שיש.

    יוצקים כפות מהתערובות לסירוגין ומערבבים לדוגמת שיש. צילום: שי נייבורג

  7. אופים בתנור במשך 45 דקות, עד שהעוגות שחומות וקפיציות למגע, וקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.
  8. לציפוי, ממיסים שוקולד ומדללים במעט שמן ומצפים את העוגה. בתיאבון!

הערות

  • אפשר לזלף מעל העוגה שוקולדים מומסים או איזה ממרח שרוצים
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (23)

Avatar

    Avatar
    ורדית אבידן

    אפשר במקום שמנת מתוקה יוגורט?

      Avatar
      קרין גורן

      אפשר. בתיאבון!

    Avatar
    Galit ziv

    העוגה צנחה לי לחצי לאחר צינון מחוץ לתנור מדוע?

      Avatar
      קרין גורן

      היי גלית, אי אפשר לדעת מרחוק למה זה קרה לך. אולי הוצאת את העוגה מהר מדי.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות