
-
זמן הכנה25 דקות
-
זמן כולל45 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים4
מצרכים
-
1 חבילה מלאווח
-
250 גרם גבינה לבנה 5%
-
250 גרם גבינת קשקבל
אופן הכנה
- מחממים תנור ל- 180 מעלות.
- מערבבים את שני סוגי הגבינות עם צ’ילי.
- מניחים עלה קפוא למחצה על משטח העבודה, חותכים בעזרת גלגלת פיצה 8 עד 16 משולשים. מניחים כפית מלית בתחתית כל משולש ומגלגלים לצורת קרואסון (אפשר שהמלית תציץ קצת מהצדדים).
- מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים עד להזהבה ומגישים חם.
הערות
- המלאווח אמור להיות מופשר חלקית - 5 דקות מחוץ למקרר בלבד.
- אפשר להשתמש במקום הקשקבל בכל גבינה צהובה שאוהבים.
- אפשר להחליף את הצ'ילי בכל תבלין אחר שאוהבים.
תגובות (2)
צריך לאפות את זה על מצב טורבו??
היי, כדאי לאפות בתוכנית אפייה רגילה (חום עליון תחתון) בהצלחה!