קרואסון קשקבל מבצק מלאווח

קרואסון קשקבל מבצק מלאווח אלה מאפים מלוחים קטנים ומושחתים, פשוטים להכנה וסופר טעימים, שמכינים בזריזות שיא מבצק מלאווח מוכן
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    4

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל- 180 מעלות.
  2. מערבבים את שני סוגי הגבינות עם צ’ילי.
  3. מניחים עלה קפוא למחצה על משטח העבודה, חותכים בעזרת גלגלת פיצה 8 עד 16 משולשים. מניחים כפית מלית בתחתית כל משולש ומגלגלים לצורת קרואסון (אפשר שהמלית תציץ קצת מהצדדים).
  4. מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  5. אופים עד להזהבה ומגישים חם.

הערות

  • המלאווח אמור להיות מופשר חלקית - 5 דקות מחוץ למקרר בלבד.
  • אפשר להשתמש במקום הקשקבל בכל גבינה צהובה שאוהבים.
  • אפשר להחליף את הצ'ילי בכל תבלין אחר שאוהבים.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody