קרואסון קשקבל מבצק מלאווח

קרואסון קשקבל מבצק מלאווח אלה מאפים מלוחים קטנים ומושחתים, פשוטים להכנה וסופר טעימים, שמכינים בזריזות שיא מבצק מלאווח מוכן
קרואסון קשקבל מבצק מלאווח אלה מאפים מלוחים קטנים ומושחתים, פשוטים להכנה וסופר טעימים, שמכינים בזריזות שיא מבצק מלאווח מוכן
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל- 180 מעלות.
  2. מערבבים את שני סוגי הגבינות עם צ’ילי.
  3. מניחים עלה קפוא למחצה על משטח העבודה, חותכים בעזרת גלגלת פיצה 8 עד 16 משולשים. מניחים כפית מלית בתחתית כל משולש ומגלגלים לצורת קרואסון (אפשר שהמלית תציץ קצת מהצדדים).
  4. מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  5. אופים עד להזהבה ומגישים חם.

הערות

  • המלאווח אמור להיות מופשר חלקית - 5 דקות מחוץ למקרר בלבד.
  • אפשר להשתמש במקום הקשקבל בכל גבינה צהובה שאוהבים.
  • אפשר להחליף את הצ'ילי בכל תבלין אחר שאוהבים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (2)

Avatar

      Foody team
      מערכת Foody

      היי, כדאי לאפות בתוכנית אפייה רגילה (חום עליון תחתון) בהצלחה!

קטגוריות