
-
מרכיבים5
-
הכנה 30 דק׳כולל 55 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 5 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
תבנית מלבנית ענקית (תבנית תנור) - 40X32
-
1קופסה או 100 גרם רסק עגבניות
-
1/2 כוס קטשופ
-
1 חבילה מלאווח
-
2 כוסות גבינת מוצרלה
-
1 חופן טבעות זיתים

אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. מגררים את הגבינה. מפשירים את המלאווח במשך 10 דקות על השיש.
- בקערית מערבבים את רסק העגבניות והקטשופ.
- מניחים כל מלאווח על משטח עבודה משומן. חותכים בגלגלת הפיצה ל-8 משולשים.
- מורחים 2 כפות מהרוטב על כל מלאווח. מפזרים את הגבינה והזיתים מעל.
- מגלגלים כל משולש מהבסיס לכיוון השפיץ.
- מניחים את הקרואסונים במרווח על גבי התבנית ואופים 25 דקות, או עד להשחמה. מגישים חם.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. מגררים את הגבינה. מפשירים את המלאווח במשך 10 דקות על השיש.
- בקערית מערבבים את רסק העגבניות והקטשופ.
- מניחים כל מלאווח על משטח עבודה משומן. חותכים בגלגלת הפיצה ל-8 משולשים.
- מורחים 2 כפות מהרוטב על כל מלאווח. מפזרים את הגבינה והזיתים מעל.
- מגלגלים כל משולש מהבסיס לכיוון השפיץ.
- מניחים את הקרואסונים במרווח על גבי התבנית ואופים 25 דקות, או עד להשחמה. מגישים חם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)