
-
זמן הכנה30 דקות
-
זמן כולל55 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים5
מצרכים
-
1קופסה או 100 גרם רסק עגבניות
-
1/2 כוס קטשופ
-
1 חבילה מלאווח
-
2 כוסות גבינת מוצרלה
-
1 חופן טבעות זיתים
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. מגררים את הגבינה. מפשירים את המלאווח במשך 10 דקות על השיש.
- בקערית מערבבים את רסק העגבניות והקטשופ.
- מניחים כל מלאווח על משטח עבודה משומן. חותכים בגלגלת הפיצה ל-8 משולשים.
- מורחים 2 כפות מהרוטב על כל מלאווח. מפזרים את הגבינה והזיתים מעל.
- מגלגלים כל משולש מהבסיס לכיוון השפיץ.
- מניחים את הקרואסונים במרווח על גבי התבנית ואופים 25 דקות, או עד להשחמה. מגישים חם.
תגובות (0)