קרואסון פיצה מבצק מלאווח שמכינים צ’יק צ’אק

קרין גורן עם מתכון משגע של קרואסון פיצה מבצק מלאווח. משתמשים בבצק מוכן כדי לחסוך בזמן, ומשתפים את הילדים בתהליך הגלגול וההכנה
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    55 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

  • 1
    קופסה או 100 גרם רסק עגבניות
  • 1/2 כוס קטשופ
  • 1 חבילה מלאווח
  • 2 כוסות גבינת מוצרלה
  • 1 חופן טבעות זיתים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. מגררים את הגבינה. מפשירים את המלאווח במשך 10 דקות על השיש.
  2. בקערית מערבבים את רסק העגבניות והקטשופ.
  3. מניחים כל מלאווח על משטח עבודה משומן. חותכים בגלגלת הפיצה ל-8 משולשים.
  4. מורחים 2 כפות מהרוטב על כל מלאווח. מפזרים את הגבינה והזיתים מעל.
  5. מגלגלים כל משולש מהבסיס לכיוון השפיץ.
  6. מניחים את הקרואסונים במרווח על גבי התבנית ואופים 25 דקות, או עד להשחמה. מגישים חם.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody