קראמבל פירות חם עם גלידה

קראמבל פירות חם עם גלידה - קינוח אישי זריז ופשוט להכנה שמכינים בידיים, בלי מיקסר או מעבד מזון. אפשר להשתמש בכל פרי שאוהבים
קראמבל פירות חם עם גלידה - קינוח אישי זריז ופשוט להכנה שמכינים בידיים, בלי מיקסר או מעבד מזון. אפשר להשתמש בכל פרי שאוהבים
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
מתכוני חגים
קרין גורן
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

פירות


אופן הכנה

  1. מכינים את הפירורים: שמים בקערה קמח, קינמון וסוכר ומערבבים. מוסיפים חמאה חתוכה לקוביות ומשפשפים בין האצבעות לתערובת פירורית.
  2. מקפיאים 10 דקות ובינתיים מכינים את הפירות: חותכים את הפירות לקוביות. מערבבים עם סוכר, מיץ לימון ותמצית וניל.
  3. משמנים 6 קעריות חסינות חום בתרסיס שמן, ממלאים בפירות ועורמים מעל את פירורי הבצק הקרים.
  4. אופים ב-180 מעלות כ-25 דקות, עד שהמלית מבעבעת והפירורים מזהיבים.
  5. מצננים מעט לפני שמגישים (רצוי עם גלידה).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (23)

Avatar

    Avatar
    מרווה

    אפשר לאפות בתבנית אחת גדולה?

      Avatar
      קרין גורן

      כן

    Avatar
    ליבנת

    היי ניקי:) האם אפשר להפוך את זה למנות אישיות? אם כן לשים את זה בתבניות מאפינס? לכמה לחלק? תודה רבה@

      Foody team
      מערכת Foody

      מי זאת ניקי? 🙂 לשאלתך – אי אפשר

    Avatar
    יוסי

    האם ניתן להחליף את החמאה בשמן? ואם כן, כמה שמן?

      Foody team
      מערכת Foody

      כן, 1/3 כוס

הצג עוד

קטגוריות