קראמבל פירות חם עם גלידה

קראמבל פירות חם עם גלידה - קינוח אישי זריז ופשוט להכנה שמכינים בידיים, בלי מיקסר או מעבד מזון. אפשר להשתמש בכל פרי שאוהבים
קראמבל פירות חם עם גלידה - קינוח אישי זריז ופשוט להכנה שמכינים בידיים, בלי מיקסר או מעבד מזון. אפשר להשתמש בכל פרי שאוהבים
  • קרין
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

פירורים

פירות


אופן הכנה

  1. מכינים את הפירורים: שמים בקערה קמח, קינמון וסוכר ומערבבים. מוסיפים חמאה חתוכה לקוביות ומשפשפים בין האצבעות לתערובת פירורית.
  2. מקפיאים 10 דקות ובינתיים מכינים את הפירות: חותכים את הפירות לקוביות. מערבבים עם סוכר, מיץ לימון ותמצית וניל.
  3. משמנים 6 קעריות חסינות חום בתרסיס שמן, ממלאים בפירות ועורמים מעל את פירורי הבצק הקרים.
  4. אופים ב-180 מעלות כ-25 דקות, עד שהמלית מבעבעת והפירורים מזהיבים.
  5. מצננים מעט לפני שמגישים (רצוי עם גלידה).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (21)

Avatar

    Avatar
    ליבנת

    היי ניקי:) האם אפשר להפוך את זה למנות אישיות? אם כן לשים את זה בתבניות מאפינס? לכמה לחלק? תודה רבה@

      Foody team
      Foody team

      מי זאת ניקי? 🙂 לשאלתך – אי אפשר

    Avatar
    יוסי

    האם ניתן להחליף את החמאה בשמן? ואם כן, כמה שמן?

      Foody team
      Foody team

      כן, 1/3 כוס

הצג עוד

קטגוריות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody