-
מרכיבים9
-
הכנה 25 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 9 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
פירורים
-
1 1/4 כוסות קמח לבן
-
1/4 כפית קינמון טחון
-
1 כוס סוכר לבן
-
100 גרם חמאה קרה
פירות
-
10 תפוחי עץ גרני סמיט בינוניים
-
1 קופסה תותים
-
1/4 כוס סוכר לבן
-
4 כפות מיץ לימון
-
1 כפית תמצית וניל
אופן הכנה
- מכינים את הפירורים: שמים בקערה קמח, קינמון וסוכר ומערבבים. מוסיפים חמאה חתוכה לקוביות ומשפשפים בין האצבעות לתערובת פירורית.
- מקפיאים 10 דקות ובינתיים מכינים את הפירות: חותכים את הפירות לקוביות. מערבבים עם סוכר, מיץ לימון ותמצית וניל.
- משמנים 6 קעריות חסינות חום בתרסיס שמן, ממלאים בפירות ועורמים מעל את פירורי הבצק הקרים.
- אופים ב-180 מעלות כ-25 דקות, עד שהמלית מבעבעת והפירורים מזהיבים.
- מצננים מעט לפני שמגישים (רצוי עם גלידה).
אופן הכנה
- מכינים את הפירורים: שמים בקערה קמח, קינמון וסוכר ומערבבים. מוסיפים חמאה חתוכה לקוביות ומשפשפים בין האצבעות לתערובת פירורית.
- מקפיאים 10 דקות ובינתיים מכינים את הפירות: חותכים את הפירות לקוביות. מערבבים עם סוכר, מיץ לימון ותמצית וניל.
- משמנים 6 קעריות חסינות חום בתרסיס שמן, ממלאים בפירות ועורמים מעל את פירורי הבצק הקרים.
- אופים ב-180 מעלות כ-25 דקות, עד שהמלית מבעבעת והפירורים מזהיבים.
- מצננים מעט לפני שמגישים (רצוי עם גלידה).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (23)
אפשר לאפות בתבנית אחת גדולה?
כן
היי ניקי:) האם אפשר להפוך את זה למנות אישיות? אם כן לשים את זה בתבניות מאפינס? לכמה לחלק? תודה רבה@
מי זאת ניקי? 🙂 לשאלתך – אי אפשר
האם ניתן להחליף את החמאה בשמן? ואם כן, כמה שמן?
כן, 1/3 כוס