קראמבל פירות חם עם גלידה

קראמבל פירות חם עם גלידה - קינוח אישי זריז ופשוט להכנה שמכינים בידיים, בלי מיקסר או מעבד מזון. אפשר להשתמש בכל פרי שאוהבים
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

פירורים

פירות

אופן הכנה

  1. מכינים את הפירורים: שמים בקערה קמח, קינמון וסוכר ומערבבים. מוסיפים חמאה חתוכה לקוביות ומשפשפים בין האצבעות לתערובת פירורית.
  2. מקפיאים 10 דקות ובינתיים מכינים את הפירות: חותכים את הפירות לקוביות. מערבבים עם סוכר, מיץ לימון ותמצית וניל.
  3. משמנים 6 קעריות חסינות חום בתרסיס שמן, ממלאים בפירות ועורמים מעל את פירורי הבצק הקרים.
  4. אופים ב-180 מעלות כ-25 דקות, עד שהמלית מבעבעת והפירורים מזהיבים.
  5. מצננים מעט לפני שמגישים (רצוי עם גלידה).

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (11)

    Avatar
    א.כ

    האם במקום חמאה אפשר לשים שמנת צימחית ליצור עוגה פרווה?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר להחליף חמאה במחמאה

    Avatar
    רות

    האם אפשר להקפיא לפני/אחרי האפיה?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר גם וגם. עדיף לפני האפיה

    Avatar
    מור

    אפשר ללא התותים? איך זה משנה את הכמויות של השאר? והאם אפשר לאפות בכלי אחד?

      Foody team
      Foody team

      אפשר ללא התותים ולהוסיף במקומם עוד תפוחים או אגסים או כל פרי אחר שאוהבים וניתן גם לאפות הכל בתבנית אחת. בהצלחה!

      Foody team
      Foody team

      כן, בהחלט(:

    Avatar
    ד

    האם אפשר במקום תפוחים ותותים לשים אגסים ביין (שהוכנו מראש)? והאם את התוצר אפשר להקפיא ולהפשיר להגשה ביום אחר?

      Foody team
      Foody team

      אפשר להשתמש באגסים במקום בתפוחים. אולי כדאי לא לבשל את האגסים “עד הסוף” כי האפייה בתנור ממשיכה לרכך אותם, אלא אם אוהבים את האגסים ממש רכים ((: אפשר גם להקפיא ולהפשיר ביום ההגשה (מומלץ אפילו לחמם בתנור אחרי ההפשרה ולפני ההגשה). בהצלחה (:

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody