קוקי`ס גרנולה צימוקים ואגוזים

קוקי`ס גרנולה צימוקים ואגוזים זה עוגיות גדולות ומושחתות בסגנון אמריקאי. לגיוון, אפשר להחליף את הצימוקים בחמוציות מיובשות או לשלב מעט שוקולד צ'יפס
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

אופן הכנה

  1. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה ושני סוגי סוכר לתערובת קרמית ואוורירית.
  2. מוסיפים את הביצים אחת אחת ומעבדים לתערובת אחידה.
  3. מוסיפים קמח, מלח, סודה וקינמון ומעבדים עד שהקמח נבלע בתערובת.
  4. מוסיפים שיבולת שועל, צימוקים ואגוזים ומעבדים קצרות לפיזור אחיד של התוספות.
  5. בעזרת כף גלידה קפיצית יוצרים גבעות מהתערובת ומניחים אותן באופן מרווח מאוד על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אם אין לכם כף גלידה קפיצית - מגלגלים בידיים רטובות כדורים מהבצק בגודל פינג פונג.
  6. אופים בחום של 170 מעלות למשך 15-20 דקות, או עד ששולי העוגיות יציבים ושחומים, ומרכזן עדיין בהיר ורך למגע. היזהרו מאפיית יתר, שתייבש את מרקם העוגיות ותקשה אותן. הן מתקשות במהלך הצינון. העוגיות אמורות להישאר רכות במרכז כשהן חמות - זה יבטיח את עסיסיותן לאחר הצינון.

קטגוריות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (9)

Avatar

    Avatar
    י

    אמאלהההה כמה סוכר ??!!! בסגנון אמקיאי זה מתלווה יחד עם הסכרת והשמנת היתר של האמריקאים 😉

    Avatar
    יס

    באמת מלא סןכר רק משמין, אפשר בלי או משהן אחר?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר להפחית ממש קצת מכמות הסוכר. לצערנו לא ניתן להכין את העוגיות האלה בלעדיו

    Avatar
    איריס בר

    היי קרין. במה תמליצי להחליף את הביצים למי שלא אוכלת ביצים? תודה

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר להחליף במקרה הזה בקמח חומוס ולהוסיף עוד נוזלים לפי הצורך. קחי בחשבון שזה ישפיע על הטעם.

    Avatar
    פנינה קירשנר

    האם אפשר להחליף חמאה בשמן קנולה/חמניות?

      Avatar
      Foody Foody

      עדיף להחליף במחמאה או בשמן קוקוס

      Avatar
      שרי

      היי האם אפשר לשטח על תבנית ולאפות כ חיתוכיות ? אם כן איזה גודל תבנית ומה זמן האפיה

      Avatar
      Foody Foody

      לא ניסינו אבל ככל הנראה זה יהיה אפשרי. מעריכים ש-3 תבניות תנור

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody