קאפקייקס עם מרכיב סודי בזיגוג שביר

קאפקייקס שוקולד מושלם עם מרכיב סודי בזיגוג שביר זה עוגות אישיות קטנות וחמודות, נימוחות ואווריריות בזכות השימוש במיונז. אל דאגה - אין להם טעם או ריח של מיונז
קאפקייקס שוקולד מושלם עם מרכיב סודי בזיגוג שביר זה עוגות אישיות קטנות וחמודות, נימוחות ואווריריות בזכות השימוש במיונז. אל דאגה - אין להם טעם או ריח של מיונז
  • קרין
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מהו המרכיב הסודי? – מיונז! השימוש בו מוסיף לחות ורטיבות, מבטל את הצורך להוסיף ביצים לתערובת, ושומר על העוגות הקטנות במרקם עסיסי מאוד (בזכותו הן נשמרות טריות ורכות אפילו יומיים-שלושה). אל דאגה, לעוגות האפויות אין אפילו טיפ-טיפה ריח או טעם של מיונז.

מצרכים

מצרכים


plus minus

קאפקייקס

זיגוג


אופן הכנה

  1. אופים את הקאפקייקס (לגובה נמוך מהרגיל): מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
  2. בקערה טורפים מיונז, מים, תמצית וניל, קקאו וסוכר. מוסיפים קמח ואבקת אפייה, וטורפים לתערובת אחידה.
  3. ממלאים מנז’טים עד 1/3 מהגובה (הקאפקייקס אמורים לצאת נמוכים יחסית) ואופים כ-15 דקות. מצננים.
  4. מכינים זיגוג, מוזגים מעל ומקשטים: מערבבים את חומרי הזיגוג (למרקם של טחינה נוזלית).
  5. מוזגים מיד מעל הקאפקייקס, ומקשטים במהירות בסוכריות.
  6. מניחים לציפוי להתקשות כשעה בטמפרטורת החדר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (11)

Avatar

    Avatar
    דורון בן אבו

    האם יש אפשרות להחליף את המיונז בביצים? ואם כן בכמה ביצים?

      Avatar
      נעמי עצמוני

      האם אפשר להקפיא עם הזיגוג?

      Foody team
      Foody team

      מומלץ לא להקפיא עם הזיגוג.

    Avatar
    שאלה

    המתכון של הזיגוג הוא בלי חלבון, אפשר עדיין לצייר איתו צורות מדויקות יותר עם שקית זילוף על עוגיות או שהוא פחות יציב ומתאים?

    Avatar
    סיון

    ניתן להחליף את המיונז במשהו אחר?

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות