קאפקייקס רד ולווט של קרין גורן

מתכון משגע של קאפקייקס רד ולווט, שקיבלו את שמם מצבעם האדום. מכינים עוגות אישיות ומקשטים בזילוף קרם גבינה ושוקולד לבן
  • זמן הכנה
    40 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    17

מצרכים

בלילה

  • 200 גרם חמאה
  • 3 ביצים L
  • 1 1/4
    כוסות או 180 גרם קמח לבן
  • 1
    כף או 10 גרם אבקת קקאו
  • 1
    כוס או 200 גרם סוכר לבן
  • 1/2 כפית מלח דק
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 כפות חלב 3%
  • 1/2 כפית צבע מאכל אדום
  • 1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
  • 1 כפית חומץ 5%

ציפוי

  • 100 גרם שוקולד לבן
  • 2 כפות חלב 3%
  • 2
    מיכלים או 500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
  • 2 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
  • 1
    גביע או 250 גרם גבינת שמנת 30%

קישוט

  • סוכריות בצורת לבבות

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-160 מעלות. משמנים את שקעי התבנית או מרפדים במנז’טים.
  2. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים את החמאה, הביצים, הקמח, הקקאו, הסוכר, המלח ותמצית הווניל, 2-3 דקות עד שהתערובת אחידה, קרמית וקצת יותר בהירה. מערבבים בכוס את החלב עם צבע המאכל. מוסיפים את החלב הצבוע למיקסר תוך כדי עיבוד. מגבירים את מהירות המיקסר ומעבדים עד שהתערובת צבועה באופן אחיד.
  3. בכוס גדולה שמים את הסודה לשתייה, מוסיפים את החומץ ומערבבים. מוסיפים מיד לתערובת שבקערת המיקסר ומעבדים לאיחוד. מוציאים את הקערה מהמיקסר ועוברים בעזרת לקקן על התחתית והדפנות, כדי לוודא שכל התערובת צבועה באדום.
  4. ממלאים את השקעים בתבנית עד 3/4 מגובה הדפנות לקאפקייקס גבוהים (או עד 1/2 מהגובה לקאפקייקס נמוכים). אופים כ-20-25 דקות להתייצבות, או עד שקיסם שננעץ יוצא עם פירורים לחים. מצננים לגמרי.
  5. מכינים את הציפוי: בקערה מתאימה במיקרוגל ממיסים את השוקולד הלבן עם החלב.
    במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה והאינסטנט פודינג לקצפת רכה. מוסיפים את תערובת השוקולד הלבן וגבינת השמנת ומקציפים קצת, רק לאיחוד. מעבירים לשקית זילוף (עם פייה חלקה או משוננת) ומזלפים ספירלה על כל קאפקייק. מקשטים בסוכריות קטנות ומגישים. שומרים במקרר.
  6. מעבירים לשקית זילוף עם פייה חלקה או משוננת ומזלפים ספירלה על כל קאפקייק. מקשטים בסוכריות קטנות ומגישים. שומרים במקרר.
  7. מקשטים בסוכריות הקטנות ומגישים. שומרים במקרר.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody