קאפקייקס פבלובה עם קצפת ותותים

קאפקייקס פבלובה עם קצפת ותותים זה עוגות אישיות יפהפיות שמשלבות בסיס מרנג אוורירי ופריך, קרם קצפת צחור וקישוט תותים טריים מהמם
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

קאפקייקס כולנו מכירים - עוגות אישיות עם קרם וקישוטים, שאוכלים בידיים. כיף גדול. פבלובה - כולנו מכירים ואוהבים גם כן - מרנג קצפיות מתוק ושביר, עם קצפת ותותים. כיף וטעים. החלטתי לשלב את שני המתוקים שאני כל כך אוהבת לקינוח אחד: “קאפקייקס” מפבלובה עם קצפת ותותים. תוספת החומץ והקורנפלור הופכת את המרנג לרך במיוחד במרכז, במרקם שמזכיר מרשמלו (מי שמעדיף את המרנג פריך גם מבפנים, יכול לוותר על שניהם).

מצרכים

פבלובה

  • 4 חלבונים L
  • 1 כוס סוכר לבן
  • 1 כפית חומץ 5%
  • 1 כפית קורנפלור

קצפת

  • 2
    מיכלים או 500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
  • 1/2 כוס אבקת סוכר
  • 2 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל

קישוט

  • תותים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-120 מעלות.
  2. מקציפים במיקסר חלבונים ומוסיפים סוכר בהדרגה, תוך כדי הקצפה. ממשיכים להקציף לקצף יציב ומבריק. מוסיפים חומץ (או מיץ לימון) וקורנפלור ומקפלים לאיחוד.
  3. ממלאים מנז’טים בתבנית מאפינס עד חצי הגובה (הכי נוח בעזרת שקית זילוף).
  4. אופים כשעה עד שלוש שעות (תלוי במידת הפריכות המועדפת) עד שכל מאפה תפוח, סדוק ומתחיל להזהיב. מצננים לחלוטין.
  5. במיקסר מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת סוכר ואינסטנט פודינג לקצפת יציבה. מעבירים לשקית זילוף עם פייה חלקה ומזלפים קצפת מעל כל פבלובה.
  6. מקשטים בתות ושומרים במקרר עד ההגשה.

הערות

  • הביצים אמורות להיות בטמפרטורת החדר.
  • אפשר להחליף את החומץ במיץ לימון.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody