פרפה חלבה משגע שמכינים ב-5 דקות

חשבתם פעם כמה קל להכין בבית פרפה חלבה משגע? מקציפים יחד את כל המרכיבים, מקפיאים לכמה שעות ונהנים מקינוח קפוא מתוק וטעים בטעם חלבה
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    5 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

פרפה

  • 2
    מיכלים או 500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
  • 1
    קופסה או 400 גרם חלב מרוכז
  • 300 גרם חלבה
  • 1 תרסיס שמן קנולה

הגשה

  • 2 כפות טחינה גולמית
  • 2 כפות סילאן

אופן הכנה

  1. משמנים קלות בתרסיס השמן את תבנית הסיליקון בצורת זחל או תבנית אינגלישקייק.
  2. במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה.
  3. מוסיפים את החלב המרוכז ומקציפים לאט לאיחוד.
  4. מפוררים את החלבה, מוסיפים למיקסר ומקציפים לאט לאיחוד.
  5. משטחים את התערובת בתבנית הסיליקון, עוטפים בניילון נצמד או נייר כסף ומקפיאים למשך הלילה (מינימום 4 שעות).
  6. מחלצים את הפרפה הקפוא מהתבנית, מניחים על צלחת הגשה ומקשטים בטפטופי הטחינה והסילאן. מגישים קפוא.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody