פרפה חלבה משגע שמכינים ב-5 דקות

חשבתם פעם כמה קל להכין בבית פרפה חלבה משגע? מקציפים יחד את כל המרכיבים, מקפיאים לכמה שעות ונהנים מקינוח קפוא מתוק וטעים בטעם חלבה
חשבתם פעם כמה קל להכין בבית פרפה חלבה משגע? מקציפים יחד את כל המרכיבים, מקפיאים לכמה שעות ונהנים מקינוח קפוא מתוק וטעים בטעם חלבה
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
גלידות וארטיקים
קרין גורן
X

מצרכים

מצרכים


הגשה


אופן הכנה

  1. משמנים קלות בתרסיס השמן את תבנית הסיליקון בצורת זחל או תבנית אינגלישקייק.
  2. במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה.
  3. מוסיפים את החלב המרוכז ומקציפים לאט לאיחוד.
  4. מפוררים את החלבה, מוסיפים למיקסר ומקציפים לאט לאיחוד.
  5. משטחים את התערובת בתבנית הסיליקון, עוטפים בניילון נצמד או נייר כסף ומקפיאים למשך הלילה (מינימום 4 שעות).
  6. מחלצים את הפרפה הקפוא מהתבנית, מניחים על צלחת הגשה ומקשטים בטפטופי הטחינה והסילאן. מגישים קפוא.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (12)

Avatar

      Foody team
      מערכת Foody

      מחליפים את שמנת בקצפת צמחית, ואת החלב המרוכז בחלב קוקוס מרוכז

    Avatar
    אורית סידון

    היי, יצא מאוד טעים, אבל שתי שאלות: 1) האם יש דרך להוריד מתיקות? שמנו מראש פחות חלבה, אבל עדיין מתוק מדי לטעמנו, ואין סוכר להוריד ממנו. 2) יצא לנו טיפונת רך מדי, גם אחרי שש שעות במקפיא. מה יכולה להיות הבעיה? תודה!

      Foody team
      מערכת Foody

      לצערי אין איך להוריד מהמתיקות, כי גם החלב המרוכז מתוק והכרחי. אפשר לנסות להקציף את המסה קצת יותר, ואז הפרפה יהיה יציב יותר

הצג עוד

קטגוריות