
-
זמן הכנה20 דקות
-
זמן כולל40 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים5
מצרכים
-
200 גרם שוקולד לבן
-
200 גרם שוקולד חלב
-
200 גרם שוקולד מריר
-
3 כפות שמן קנולה
-
1 חבילה עוגיות אוראו
אופן הכנה
- גוזרים את שקפי השוקולד לעיגולים בגודל השקעים. מניחים עיגול בתחתית כל שקע, כשהצד המחוספס כלפי מעלה.
- ממיסים במיקרוגל (בקערית נפרדת לכל סוג) את כל סוגי השוקולד. מוסיפים לכל קערה כף שמן, לדילול, ומערבבים.
- מוזגים כף שוקולד לכל שקע, מעל השקף. מניחים מעל עוגייה ומכסים בעוד שוקולד. משחקים עם הטעמים של השוקולד, ליצירת פרלינים בכמה צבעים.
- מקפיאים 20 דקות להתייצבות.
- מחלצים בלחיצה ומקלפים את השקף.
הערות
- אפשר להכין את המתכון גם ללא השקף
תגובות (0)