פרלינים שוקולד ואוראו בקלי קלות

לא תאמינו כמה פשוט להכין לבד בבית פרלינים שוקולד ואוראו. עם 5 מרכיבים יוצרים ביס קטן ומתוק שנראה כמו פרלין מדוגם ומושקע בוויטרינת קינוחים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

  • 200 גרם שוקולד לבן
  • 200 גרם שוקולד חלב
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 3 כפות שמן קנולה
  • 1 חבילה עוגיות אוראו

אופן הכנה

  1. גוזרים את שקפי השוקולד לעיגולים בגודל השקעים. מניחים עיגול בתחתית כל שקע, כשהצד המחוספס כלפי מעלה.
  2. ממיסים במיקרוגל (בקערית נפרדת לכל סוג) את כל סוגי השוקולד. מוסיפים לכל קערה כף שמן, לדילול, ומערבבים.
  3. מוזגים כף שוקולד לכל שקע, מעל השקף. מניחים מעל עוגייה ומכסים בעוד שוקולד. משחקים עם הטעמים של השוקולד, ליצירת פרלינים בכמה צבעים.
  4. מקפיאים 20 דקות להתייצבות.
  5. מחלצים בלחיצה ומקלפים את השקף.

הערות

  • אפשר להכין את המתכון גם ללא השקף

קטגוריות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody