פנקייק תפוחים

פנקייק עם טוויסט - פנקייק תפוחים עם קוביות תפוחים מוקפצות בחמאה וסוכר חום, שמגישים עם סירופ מייפל טבעי ומפנקים את כל המשפחה
פנקייק עם טוויסט - פנקייק תפוחים עם קוביות תפוחים מוקפצות בחמאה וסוכר חום, שמגישים עם סירופ מייפל טבעי ומפנקים את כל המשפחה
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
בלינצ'ס ופנקייקים
קרין גורן
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

פנקייק


אופן הכנה

  1. מקלפים את התפוחים וחותכים לקוביות קטנות. במחבת גדולה ממיסים את החמאה, מוסיפים תפוחים וסוכר ומערבבים על אש גבוהה 10 דקות עד שהתפוחים מתרככים ומשחימים. מסננים ומצננים מעט.
  2. בקערה טורפים ביצים עם חלב, חמאה מומסת וסוכר.
  3. בקערה נפרדת: מנפים קמח, אבקת אפייה ומלח, יוצרים גומה בתערובת הקמח ומוזגים לתוכה את הנוזלים. טורפים רק עד לקבלת בלילה אחידה. מוסיפים פנימה את התפוחים. מחממים מחבת ומרססים בספריי שמן. מוזגים 2 כפות מהבלילה לכל פנקייק. מטגנים על להבה בינונית, עד שמופיעות בועות על פני השטח. הופכים ומטגנים עוד חצי דקה.
  4. עורמים את הפנקייקס החמים בצלחת ומגישים מיד, עם סירופ מייפל.

    גרמקנודל - הכופתאה האוסטרית שמשגעת את מאסטר שף

    לא רק לנסיכות - פנקייקס ורודים עם סלק

    רות סירקיס היא הגדולה מכולם! פנקייק של ילדים מבשלים

    במקום פנקייק - מאפינס בננה ומייפל לשבת בבוקר

    מתכון של בריאות - פנקייק שיבולת שועל ובננה

    פנקייק בננה: מתכון ב- 10 דקות הכנה

    לביבות גבינה 4X4 - מאבות המזון של כל ילד קיבוץ

     

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות