-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
פנקייקים מקסימים שמכינים במחבת מיוחדת (עם שקעי- כדורים קטנים), במילוי ממרח שוקולד-אגוזים, בננה ושערות חלבה. מאותה בלילה אפשר להכין גם פנקייקים עגולים רגילים או פנקייקים אחרים בצורות (למשל, במחבת פרצופים).
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
פנקייקים
מילוי
קישוט
אופן הכנה
- בקערה טורפים יחד ביצים, חלב, חמאה מומסת וסוכר.
- בקערה נפרדת מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח.
- מוזגים את הנוזלים לקערת הקמח וטורפים כמה שפחות, רק עד לקבלת בלילה אחידה.
- מחממים את מחבת הפנקייק על האש, משמנים ומוזגים למרכז מהבלילה. מורחים בעזרת פלטה למילוי כל השקעים בבלילה. מטגנים במצב פתוח עד לתפיחה קלה. משמנים את המכסה של המחבת ומכסים. מחכים 2 דקות והופכים לצד השני (מחזיקים את שני חלקי המחבת צמודים יחד תוך הפעלת לחץ כשהופכים, כדי למנוע נזילות).
- הופכים לצלחת הגשה, מורחים ממרח שוקולד אגוזים, מקשטים בפרוסות בננה ושערות חלבה. מקפלים לחצי.
- מקשטים באבקת סוכר ומגישים.
אופן הכנה
- בקערה טורפים יחד ביצים, חלב, חמאה מומסת וסוכר.
- בקערה נפרדת מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח.
- מוזגים את הנוזלים לקערת הקמח וטורפים כמה שפחות, רק עד לקבלת בלילה אחידה.
- מחממים את מחבת הפנקייק על האש, משמנים ומוזגים למרכז מהבלילה. מורחים בעזרת פלטה למילוי כל השקעים בבלילה. מטגנים במצב פתוח עד לתפיחה קלה. משמנים את המכסה של המחבת ומכסים. מחכים 2 דקות והופכים לצד השני (מחזיקים את שני חלקי המחבת צמודים יחד תוך הפעלת לחץ כשהופכים, כדי למנוע נזילות).
- הופכים לצלחת הגשה, מורחים ממרח שוקולד אגוזים, מקשטים בפרוסות בננה ושערות חלבה. מקפלים לחצי.
- מקשטים באבקת סוכר ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)