פיצה מהירה בלי שמרים שמכינים צ’יק צ’אק

מתחשק לכם פיצה ואין לכם זמן להכנות מקדימות? לקרין גורן יש את המתכון המושלם של פיצה מהירה בלי שמרים ובלי התפחה. לא תאמינו כמה זה קל
מתחשק לכם פיצה ואין לכם זמן להכנות מקדימות? לקרין גורן יש את המתכון המושלם של פיצה מהירה בלי שמרים ובלי התפחה. לא תאמינו כמה זה קל
  • קרין
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


תבנית מלבנית ענקית (תבנית תנור) - 40X32

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-220 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה, או משמנים את תבנית הפיצה המחוררת בתרסיס השמן.
  2. במיקסר עם וו לישה שמים את הקמח, הביצים, היוגורט, המלח והסוכר ומעבדים לבצק אחיד וקצת דביק.
  3. מחלקים את הבצק ל-3 חלקים. מרדדים כל חלק לעיגול דק יחסית, קצת יותר גדול מהתבנית. מעבירים לתבנית הפיצה או על התבנית הרגילה.
  4. מורחים את רוטב הפיצה, מגררים את גבינת המוצרלה ומפזרים את הגבינה והזיתים על הפיצה. מתבלים באורגנו. מתיזים מעט תרסיס השמן על השוליים ומפזרים את השומשום.
  5. אופים 10 דקות להשחמה. חותכים בגלגלת פיצה ומגישים חם.

הערות

  • הכי נוח לרדד את הבצק בין שני ניירות אפייה משומנים או מקומחים קלות
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (26)

Avatar

    Avatar
    דנה אור

    המתכון הכי מושלם,גם בטעם וגם בעבודה נוח וכייפי. תודה לך על שהפכת לי את חווית האפיה למושלמת 🙏💋

      Foody team
      Foody team

      תודה רבה! 🙂

      Foody team
      Foody team

      שמנת חמוצה

    Avatar
    Yaron Finkelstein

    שנים רבות עם המתכון הזה ותמיד יוצא מעולה.

      Foody team
      Foody team

      תודה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות