
פיצה מהירה בלי שמרים שמכינים צ’יק צ’אק
מתחשק לכם פיצה ואין לכם זמן להכנות מקדימות? לקרין גורן יש את המתכון המושלם של פיצה מהירה בלי שמרים ובלי התפחה. לא תאמינו כמה זה קל
מתחשק לכם פיצה ואין לכם זמן להכנות מקדימות? לקרין גורן יש את המתכון המושלם של פיצה מהירה בלי שמרים ובלי התפחה. לא תאמינו כמה זה קל
- קרין
-
מרכיבים11
-
הכנה 30 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 11 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
תבנית מלבנית ענקית (תבנית תנור) - 40X32
בצק
פיצה
-
1 צנצנת רוטב עגבניות מוכן
-
200 גרם גבינת מוצרלה
-
1 כף אורגנו טרי
-
1 חופן זיתים ירוקים
-
1 חופן שומשום

אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-220 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה, או משמנים את תבנית הפיצה המחוררת בתרסיס השמן.
- במיקסר עם וו לישה שמים את הקמח, הביצים, היוגורט, המלח והסוכר ומעבדים לבצק אחיד וקצת דביק.
- מחלקים את הבצק ל-3 חלקים. מרדדים כל חלק לעיגול דק יחסית, קצת יותר גדול מהתבנית. מעבירים לתבנית הפיצה או על התבנית הרגילה.
- מורחים את רוטב הפיצה, מגררים את גבינת המוצרלה ומפזרים את הגבינה והזיתים על הפיצה. מתבלים באורגנו. מתיזים מעט תרסיס השמן על השוליים ומפזרים את השומשום.
- אופים 10 דקות להשחמה. חותכים בגלגלת פיצה ומגישים חם.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-220 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה, או משמנים את תבנית הפיצה המחוררת בתרסיס השמן.
- במיקסר עם וו לישה שמים את הקמח, הביצים, היוגורט, המלח והסוכר ומעבדים לבצק אחיד וקצת דביק.
- מחלקים את הבצק ל-3 חלקים. מרדדים כל חלק לעיגול דק יחסית, קצת יותר גדול מהתבנית. מעבירים לתבנית הפיצה או על התבנית הרגילה.
- מורחים את רוטב הפיצה, מגררים את גבינת המוצרלה ומפזרים את הגבינה והזיתים על הפיצה. מתבלים באורגנו. מתיזים מעט תרסיס השמן על השוליים ומפזרים את השומשום.
- אופים 10 דקות להשחמה. חותכים בגלגלת פיצה ומגישים חם.
הערות
- הכי נוח לרדד את הבצק בין שני ניירות אפייה משומנים או מקומחים קלות
הערות
- הכי נוח לרדד את הבצק בין שני ניירות אפייה משומנים או מקומחים קלות
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (26)
המתכון הכי מושלם,גם בטעם וגם בעבודה נוח וכייפי. תודה לך על שהפכת לי את חווית האפיה למושלמת 🙏💋
תודה רבה! 🙂
מה אפשר במקום יוגורט?
שמנת חמוצה
שנים רבות עם המתכון הזה ותמיד יוצא מעולה.
תודה!