פיצה ביתית הורסת

תמיד חלמתם להכין לבד פיצה ביתית הורסת? עכשיו זה אפשרי! בצק שמרים פשוט ונוח לעבודה ותוספות לפי הטעם האישי - זה המתכון לפיצה נפלאה
תמיד חלמתם להכין לבד פיצה ביתית הורסת? עכשיו זה אפשרי! בצק שמרים פשוט ונוח לעבודה ותוספות לפי הטעם האישי - זה המתכון לפיצה נפלאה
  • קרין
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק


אופן הכנה

  1. לשים את כל החומרים במיקסר עם וו לישה במהירות בינונית למשך 10 דקות. מכסים את הבצק בניילון נצמד או במגבת לחה ומניחים בצד לתפיחה עד להכפלת הנפח. מחלקים את הבצק ל-4 כדורים שווים. חשוב לא להתעסק יותר מדי עם הכדורים, כדי לא להוציא את האוויר מהבצק. משמנים את הכדורים במעט שמן זית למניעת התייבשות, ומניחים על משטח מקומח היטב לתפיחה של 20 דקות.
  2. מחממים את התנור למקסימום (240 מעלות לפחות, כמה שהתנור שלכם מאפשר).
  3. טוחנים במעבד מזון את העגבניות עם המלח לרסק חלק. מערבבים פנימה את עלי הבזיליקום.
  4. מרדדים את הבצק ישירות על נייר אפייה מקומח בנדיבות למלבן דק (1/2 ס”מ) בגודל תבנית התנור. מעבירים את הבצק המרודד ביחד עם הנייר לתבנית.
  5. מורחים שכבה דקה ואחידה של רוטב עגבניות, מסדרים מעל את התוספות לפי הטעם.
  6. ללא תפיחה נוספת אופים מיד, בחום מקסימלי למשך 12-15 דקות או עד שהבצק שחום מלמטה והגבינה מבעבעת.

 

 

מחפשים מתכון לפיצה לבנה עם תרד ובצל סגול? הכנסו לכאן

 

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (227)

Avatar

    Avatar
    ענבל

    עם 650 מ”ל מים הבצק יצא לי ממש דביק, האם זה אמור להיות כך?

      Avatar
      קרין גורן

      הבצק אמור להיות אחיד ולא דביק

    Avatar
    לנה

    היי, הכנתי פיצות עם רוטב גבינה וכל התוספות והקפאתי לפני אפיה. האם להפשיר לפני האפיה או לאפות ישר מהמקפיא? תודה וחג שמח

      Avatar
      קרין גורן

      לאפות ישר מההקפאה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות