פיצה ביתית הורסת

תמיד חלמתם להכין לבד פיצה ביתית הורסת? עכשיו זה אפשרי! בצק שמרים פשוט ונוח לעבודה ותוספות לפי הטעם האישי - זה המתכון לפיצה נפלאה
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    17

מצרכים

אופן הכנה

  1. לשים את כל החומרים במיקסר עם וו לישה במהירות בינונית למשך 10 דקות. מכסים את הבצק בניילון נצמד או במגבת לחה ומניחים בצד לתפיחה עד להכפלת הנפח. מחלקים את הבצק ל-4 כדורים שווים. חשוב לא להתעסק יותר מדי עם הכדורים, כדי לא להוציא את האוויר מהבצק. משמנים את הכדורים במעט שמן זית למניעת התייבשות, ומניחים על משטח מקומח היטב לתפיחה של 20 דקות.
  2. מחממים את התנור למקסימום (240 מעלות לפחות, כמה שהתנור שלכם מאפשר).
  3. טוחנים במעבד מזון את העגבניות עם המלח לרסק חלק. מערבבים פנימה את עלי הבזיליקום.
  4. מרדדים את הבצק ישירות על נייר אפייה מקומח בנדיבות למלבן דק (1/2 ס”מ) בגודל תבנית התנור. מעבירים את הבצק המרודד ביחד עם הנייר לתבנית.
  5. מורחים שכבה דקה ואחידה של רוטב עגבניות, מסדרים מעל את התוספות לפי הטעם.
  6. ללא תפיחה נוספת אופים מיד, בחום מקסימלי למשך 12-15 דקות או עד שהבצק שחום מלמטה והגבינה מבעבעת.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (125)

Avatar

    Avatar
    ריקי

    האם אפשר בשלב כלשהו להקפיא את הבצק?

      Avatar
      זוהר טל

      אפשר ויוצא מעולה גם אחרי הקפאה. להפשיר במקרר.

    Avatar
    רבקה איתן

    היי קרין, הכנתי את הבצק, יצא מושלם רך ונעים להכנה, תודה רבה יישר כח.

      Foody team
      Foody team

      בשמחה! כיף לשמוע (:

      Foody team
      Foody team

      תודה!

    Avatar
    תותי

    תקשיבי הכנו ויצא מטורף ברמות!!!!!!! אי אפשר להשוות מול מתכונים אחרים, זה הכי טוב!! אליפות שאין כמוה❤

      Foody team
      Foody team

      שמחים לשמוע!

    Avatar
    שיר

    האם אפשר להשתמש בשמרים יבשים במקום?

      Foody team
      Foody team

      בוודאי

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody