פוקצ’ה בצל

פוקצ'ה בצל זה מאפה שמרים מלוח איטלקי מפורסם, תפוח ואוורירי, ממכינים מבצק פשוט תוצרת בית, עם תוספת טעימה ומפנקת של מלא בצל מטוגן
פוקצ'ה בצל זה מאפה שמרים מלוח איטלקי מפורסם, תפוח ואוורירי, ממכינים מבצק פשוט תוצרת בית, עם תוספת טעימה ומפנקת של מלא בצל מטוגן
  • קרין
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


תבנית מלבנית ענקית (תבנית תנור) - 40X32

פוקצ'ה

ציפוי בצל


אופן הכנה

  1. מכינים את הציפוי: פורסים בצל לרצועות ומטגנים במחבת יבשה בלי שמן על אש גבוהה. כשהבצל מתחיל להיות זהוב בהיר מוסיפים שמן, מנמיכים להבה ומבשלים על אש נמוכה עד לצבע זהוב, כ-10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. מניחים בצד.
  2. מכינים את הבצק, מתפיחים ואופים: שמים את כל חומרי הבצק במיקסר ומעבדים 10 דקות לבצק רך, דביק, חלק ומבריק. מכסים בניילון נצמד ומניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח. מעבירים בעדינות לתבנית תנור משומנת בשמן זית, ומותחים את הבצק בידיים כך שיכסה את כל התבנית.
  3. יוצקים את ציפוי הבצל ויוצרים גומות בידיים משומנות בבצק. מתפיחים 20 דקות ובינתיים מחממים תנור ל-180 מעלות.
  4. אופים כ-20 דקות עד להזהבה הבצק (גם מלמטה).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    עדינה

    היי אפשר להשתמש בשמרים יבשים אם כן כמה כפות ? תודה רבה !!!

      Avatar
      קרין גורן

      כן, 50 גרם שמרים יבשים- כלומר, 5 כפות. בתיאבון!

    Avatar
    עדינה

    היי אני יכולה להשתמש בשמרים יבשים?

      Avatar
      קרין גורן

      בהחלט. בתיאבון!

    Avatar
    שני

    היי. אפשר לעשות עם 50% קמח כוסמין?

      Foody team
      Foody team

      כן

קטגוריות