פונדו
פונדו שוקולד, קרוב משפחה מתוק של פונדו גבינות, זה גנאש שוקולד שמוגש חם ונוזלי בתוך סיר כמטבל לתוספות שונות ומגוונות, כגון פירות, פרוסות עוגה או מרשמלו
פונדו שוקולד, קרוב משפחה מתוק של פונדו גבינות, זה גנאש שוקולד שמוגש חם ונוזלי בתוך סיר כמטבל לתוספות שונות ומגוונות, כגון פירות, פרוסות עוגה או מרשמלו
- קרין גורן
-
מרכיבים4
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 4 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 7 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2מיכלים או 500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
1 קורט מלח דק
-
500 גרם שוקולד מריר
-
1/4 כוס ליקר אמרטו
אופן הכנה
- מביאים לסף רתיחה שמנת מתוקה ומלח.
- מסירים מהאש, יוצקים על השוקולד ומערבבים עד שהוא נמס.
- מוסיפים ליקר ומערבבים.
אופן הכנה
- מביאים לסף רתיחה שמנת מתוקה ומלח.
- מסירים מהאש, יוצקים על השוקולד ומערבבים עד שהוא נמס.
- מוסיפים ליקר ומערבבים.
הערות
- אפשר להשתמש בשוקולד מריר או חלב.
- אפשר להשתמש בכל סוג ליקר שאוהבים, או אפשר לוותר.
הערות
- אפשר להשתמש בשוקולד מריר או חלב.
- אפשר להשתמש בכל סוג ליקר שאוהבים, או אפשר לוותר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (6)
הי אם אוותר על הליקר בגלל היריון האם צריכה להוסיף נוזל אחר לשמירת המרקם?אם כן איזה אפשר?
ניתן להוסיף במקום הליקר ריבה מדוללת בנוזל או נוזל אחר בעל אותו מרקם, אך זה ישנה את הטעם. מזל טוב!
האם אפשר להכין מראש או שהשוקולד מתגבש?
היי רננה, אי אפשר להכין מראש בדיוק מהסיבה שציינת 🙂
איפה קונים את הכלי?
אפשר לרכוש כלי לפונדו בחנויות כלי בית