פאי בראוניז פונטש בננה

פאי בראוניז פונטש בננה זה קינוח טעים ומושחת ביותר שמשלב בראוניז, קרם וניל, תותים, בננות, פירורי שוקולד לבן וגם רוטב שוקולד נוזלי מפנק
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    15

כמה דברים טובים אפשר להכניס בפאי אחד? הנה התשובה, תספרו: בראוניז, קרם וניל, תותים, בננות, פירורי שוקולד לבן וגם רוטב שוקולד. שאלה טובה אחרת היא כמה קלוריות אפשר לדחוף במתכון אחד, אבל על זה אנחנו לא מדברים… ושלא תדאגו, לא נצטרך להכין כאן תחתית בצק לפאי. פשוט נאפה את הבראוניז בתבנית פאי ועליו נבנה את כל הקונסטרוקציה. טעימממ…

מצרכים

תחתית פאי בראוניז

  • 150 גרם שוקולד מריר
  • 120 גרם חמאה
  • 220
    גרם או 2 כוסות סוכר לבן
  • 3 ביצים L
  • 1 כף אבקת קקאו
  • 1 כפית קפה נמס
  • 1/4 כפית מלח דק
  • 3/4
    כוס או 100 גרם קמח לבן

ציפוי קרם וניל

  • 1
    מיכל או 250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
  • 1
    כוס או 240 מ"ל חלב 3%
  • 1
    חבילה או 80 גרם אינסטנט פודינג בטעם וניל

תוספות

  • בננה
  • תותים

קישוט

  • 50 גרם שוקולד מריר
  • 1 כפית שמן קנולה

אופן הכנה

  1. מכינים את הבראוניז: מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. במיקרוגל ממיסים שוקולד וחמאה. בקערה נפרדת טורפים ביצים, סוכר וקפה נמס.
  3. מוסיפים את תערובת הביצים לשוקולד וטורפים לתערובת אחידה. מוסיפים קקאו, מלח וקמח וטורפים עד שהתערובת נפרדת משולי הקערה. משטחים בתבנית משומנת ואופים 15-20 דקות עד ששולי הבראוניז נפרדים מהתבנית ומתחילים להיסדק. מצננים לטמפ’ החדר.
  4. מצפים בקרם הוניל ומניחים את התוספות: מקציפים במיקסר את כל החומרים עד לקבלת קרם אחיד. מורחים על הבראוניז. מסדרים מעל את פרוסות הבננה, חצאי התותים והמקופלת.
  5. מקשטים בשוקולד: מטפטפים מעל את רוטב השוקולד ומגישים, או שומרים במקרר ומגישים קר.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody