פאדג’ בראוניז

פאדג' בראוניז זה עוגה אמריקאית מפורסמת, סופר שוקולדית, לחה ועסיסית, מאוד טעימה ופשוטה להכנה, בשדרוג מעולה של שוקולד לבן מומס
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. ממיסים יחד שוקולד וחמאה.
  2. במיקסר מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות.
  3. טורפים את קצף הביצים לתערובת השוקולד.
  4. מנפים מעל התערובת קקאו, קמח ומלח וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה, כ-1/2 דקה.
  5. מערבבים פנימה שוקולד לבן ויוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  6. אופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות, עד שהשוליים יציבים, תפוחים וסדוקים והמרכז עדיין רך.
  7. מצננים לחלוטין לפני שפורסים לריבועים.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (13)

Avatar

    Avatar
    לי

    מתכון מעולה שתמיד קוצר מחמאות!

      Avatar
      Foody Foody

      איזה כיף שאהבת לי. שנה טובה!

    Avatar
    לירון

    הכמויות במתכון זה לפי כוסות/כפות מדידה?

      Avatar
      Foody Foody

      כן, והכמויות רשומות גם בגרמים

      Avatar
      אתי זהבי

      יצא מעולה!! אחת מעוגות הבית שלי! אני עושה חותכת לריבועים ומקפיאה! מתכון מעולה!

      Avatar
      Foody Foody

      כיף לדעת! תודה על העדכון ושיהיה יום נפלא 🙂

    Avatar
    שלומית

    העוגה מושלמת, קלה וטעימה בטירוף!

    Avatar
    הדס מזרחי

    צריך לשמור את העוגה במקרר או שאפשר בחוץ?

      Avatar
      Foody Foody

      תלוי לכמה זמן
      כדי לשמור על העסיסיות לאורך זמן עדיף לשמור במקרר. אם זה לזמן קצר (עד יומיים) אפשר בחוץ

    Avatar
    אביה

    יש לי רק 100 גרם חמאה, אפשר להמיר לשמן? אם כן לאיזה כמות? (1/3, 1,4/ 1/2 ) תודה רבה רבהה

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר להוסיף עוד 150 גרם שמן, אבל לא לחמם אותו ביחד עם השוקולד אלא להמיס ביחד חמאה ושוקולד ואז להוסיף להם את השמן

    Avatar
    חיה

    איך מוסיפים את השוקולד הלבן? קוביות ? מומס?

      Avatar
      Foody Foody

      קוביות 🙂

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody