פאדג’ בראוניז

פאדג' בראוניז זה עוגה אמריקאית מפורסמת, סופר שוקולדית, לחה ועסיסית, מאוד טעימה ופשוטה להכנה, בשדרוג מעולה של שוקולד לבן מומס
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. ממיסים יחד שוקולד וחמאה.
  2. במיקסר מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות.
  3. טורפים את קצף הביצים לתערובת השוקולד.
  4. מנפים מעל התערובת קקאו, קמח ומלח וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה, כ-1/2 דקה.
  5. מערבבים פנימה שוקולד לבן ויוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  6. אופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות, עד שהשוליים יציבים, תפוחים וסדוקים והמרכז עדיין רך.
  7. מצננים לחלוטין לפני שפורסים לריבועים.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (26)

    Avatar
    נועה

    היי, האם אפשר לעשות את העוגה בתבנית אינגליש?

      Avatar
      Foody Foody

      ב-3 תבניות אינגליש קייק

    Avatar
    מאיה

    כמות החמאה מוגזמת ממש, זה מזכיר לי את המתכון של הקפקייקס רד וולווט הכנתי ונאלצתי לזרוק בגלל החמאה שנזלה מכל עבר.

      Avatar
      יולי סובול

      הי, האם אשר שוקולד צ’יפס לבן במקום טבלת שןקולד לבן ?

      Avatar
      Foody Foody

      בוודאי 🙂

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody