פאדג’ בראוניז

פאדג' בראוניז זה עוגה אמריקאית מפורסמת, סופר שוקולדית, לחה ועסיסית, מאוד טעימה ופשוטה להכנה, בשדרוג מעולה של שוקולד לבן מומס
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. ממיסים יחד שוקולד וחמאה.
  2. במיקסר מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות.
  3. טורפים את קצף הביצים לתערובת השוקולד.
  4. מנפים מעל התערובת קקאו, קמח ומלח וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה, כ-1/2 דקה.
  5. מערבבים פנימה שוקולד לבן ויוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  6. אופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות, עד שהשוליים יציבים, תפוחים וסדוקים והמרכז עדיין רך.
  7. מצננים לחלוטין לפני שפורסים לריבועים.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (37)

    Avatar
    נועה

    היי, האם אפשר לעשות את העוגה בתבנית אינגליש?

      Avatar
      Foody Foody

      ב-3 תבניות אינגליש קייק

    Avatar
    מאיה

    כמות החמאה מוגזמת ממש, זה מזכיר לי את המתכון של הקפקייקס רד וולווט הכנתי ונאלצתי לזרוק בגלל החמאה שנזלה מכל עבר.

      Avatar
      יולי סובול

      הי, האם אשר שוקולד צ’יפס לבן במקום טבלת שןקולד לבן ?

      Avatar
      Foody Foody

      בוודאי 🙂

    Avatar
    אירית אבנילוב

    היי אני רוצה להחליף את השוקלד לבן לאגוזי מלך, זה יצא טוב?

      Foody team
      Foody team

      היי אירית 🙂 עדיף להיצמד למתכון המדויק כדי שייצא אותו הדבר

    Avatar
    רותם

    העוגה לא יצאה מספיק אפויה אחרי 25 דקות… איך ניתן לתקן את זו ואיך לאפות בפעם הבאה?

    Avatar
    אורי פלדמן

    יש לי רק שמן, אפשר להחליף את החמאה בשמן? באיזה כמויות?

      Foody team
      Foody team

      אפשר להשתמש בשמן קוקוס באותה הכמות.

    Avatar
    רינה נקטרינה

    אני רינה ויצא לי נקטרינה

    Avatar
    שולה שולי

    האם אפשר בתבנית בינונית?

      Foody team
      Foody team

      אפשר, רק שיש צורך לשנות את הכמויות
      מה גודל התבנית?

    Avatar
    מעין

    אפשר להחליף את הסוכר בסוכר גולדן?

      Foody team
      Foody team

      אין סיבה שלא 🙂

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody