פאדג’ בראוניז

פאדג' בראוניז זה עוגה אמריקאית מפורסמת, סופר שוקולדית, לחה ועסיסית, מאוד טעימה ופשוטה להכנה, בשדרוג מעולה של שוקולד לבן מומס
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. ממיסים יחד שוקולד וחמאה.
  2. במיקסר מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות.
  3. טורפים את קצף הביצים לתערובת השוקולד.
  4. מנפים מעל התערובת קקאו, קמח ומלח וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה, כ-1/2 דקה.
  5. מערבבים פנימה שוקולד לבן ויוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  6. אופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות, עד שהשוליים יציבים, תפוחים וסדוקים והמרכז עדיין רך.
  7. מצננים לחלוטין לפני שפורסים לריבועים.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (58)

Avatar

    Avatar
    אורלי

    אפשר במקום סוכר לבן סוכר חום??

      Foody team
      Foody team

      אפשר להמיר בסוכר חום בהיר (דמררה) באותו היחס. או בחצי כמות סוכר דמררה וחצי כמות סוכר חום (הסוכר החום כהה עשיר יותר בלחות ולא מתאים לכל סוגי המאפים).

    Avatar
    שני

    היי האם את הביצים מקציפים שלמות (חלמונים וחלבונים)?

      Foody team
      Foody team

      כן. את הביצים מקציפים שלמות יחד עם הסוכר.

    Avatar
    לי אביעוז

    היי אפשר לאופת את זה בתבנית עגלה? ועם משך זמן האפייה לא משתנה בגלל שזה תבניך עוגלה

      Foody team
      Foody team

      אפשר לאפות בתבנית עגולה קוטר 26 (או בתבנית בקוטר קטן יותר) זמן האפייה אותו הזמן. אם נשארת בלילה אפשר להכין קאפקייקס קטנים או בתבנית קטנה נוספת. בהצלחה.

    Avatar
    לירון

    האם אפשר להכין את העוגה בלי שוקולד לבן?

      Foody team
      Foody team

      אפשר לוותר על השוקולד הלבן אבל רצוי להחליפו בשוקולד חלב מומס או בשוקולד מריר מומס להעשרת הבראוניז. בהצלחה (:

    Avatar
    חן

    היי 🙂 האם התנור צריך להיות על טורבו או חום למעלה למטה ?

      Foody team
      Foody team

      רצוי בתוכנית אפייה רגילה ולא בטורבו הנוטה לייבש את המאפים (טורבו מתאים יותר למרנג ועוגיות יבשות) בהצלחה!

    Avatar
    נועם חלפון

    את השוקלד הלבן לפני זה צריך לחתוך?

      Foody team
      Foody team

      כדאי לקצוץ את השוקולד אלא אם אלו מטבעות שוקולד קטנות שאפשר להוסיף כמו שהן. בהצלחה!

    Avatar
    קלאודיה

    ניסיתי לעשות חצי מהכמות ובלילה יצאה מאוד יבשה ועוגה מתפוררת אחרי האפיה. מה פיספסתי?

      Foody team
      Foody team

      ייתכן וזמן האפייה היה ארוך מדי. אין סיבה שעם חצי מכמות המרכיבים הבראוניז לא יצאו, אני ממליצה לרשום מראש את הכמויות מחדש (עם חצי מכמות המרכיבים) זה מונע טעויות(: בהצלחה רבה!

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody