
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
250 גרם שוקולד מריר
-
250 גרם חמאה
-
4 ביצים L
-
1 1/2כוסות או 300 גרם סוכר לבן
-
6כפות או 60 גרם אבקת קקאו
-
1כוס או 150 גרם קמח לבן
-
1/2 כפית מלח דק
-
200 גרם שוקולד לבן

אופן הכנה
- ממיסים יחד שוקולד וחמאה.
- במיקסר מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות.
- טורפים את קצף הביצים לתערובת השוקולד.
- מנפים מעל התערובת קקאו, קמח ומלח וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה, כ-1/2 דקה.
- מערבבים פנימה שוקולד לבן ויוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות, עד שהשוליים יציבים, תפוחים וסדוקים והמרכז עדיין רך.
- מצננים לחלוטין לפני שפורסים לריבועים.
אופן הכנה
- ממיסים יחד שוקולד וחמאה.
- במיקסר מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות.
- טורפים את קצף הביצים לתערובת השוקולד.
- מנפים מעל התערובת קקאו, קמח ומלח וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה, כ-1/2 דקה.
- מערבבים פנימה שוקולד לבן ויוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות, עד שהשוליים יציבים, תפוחים וסדוקים והמרכז עדיין רך.
- מצננים לחלוטין לפני שפורסים לריבועים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (101)
צריך לאפות על מצב טורבו?בכלל עוגות אופים על טורבו?
אין מצב חד משמעי בו תמיד אופים בטורבו, אפייה תלויה במתכון ובתנור.
במתכון הזה ספציפית- ניתן לבחור במצב טורבו, רק לשים לב שפנים הפאדג’ לא מתייבש מדי!