
-
מרכיבים3
-
הכנה 20 דק׳כולל 4 שעות ו-30 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 3 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 4 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים



אופן הכנה
- מחממים תנור ל-110-120 מעלות. מפשירים פטל למחצה.
- מחממים מעל סיר אדים את החלבונים והסוכר עד שהסוכר נמס תוך ערבוב מדי פעם.
- מעבירים למיקסר ומקציפים 10 דקות במהירות גבוהה, עד שהקערה קרה למגע.
- מערבבים ידנית פנימה את הפטל.
- בעזרת כף הגשה גדולה מניחים ערימות מהתערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים למשך 4 שעות, עד שהמרנג יציב ומתנתק בקלות מנייר האפייה.
- מצננים לחלוטין לפני שמגישים (אפשר לעטוף בצלופן למתנה).
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-110-120 מעלות. מפשירים פטל למחצה.
- מחממים מעל סיר אדים את החלבונים והסוכר עד שהסוכר נמס תוך ערבוב מדי פעם.
- מעבירים למיקסר ומקציפים 10 דקות במהירות גבוהה, עד שהקערה קרה למגע.
- מערבבים ידנית פנימה את הפטל.
- בעזרת כף הגשה גדולה מניחים ערימות מהתערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים למשך 4 שעות, עד שהמרנג יציב ומתנתק בקלות מנייר האפייה.
- מצננים לחלוטין לפני שמגישים (אפשר לעטוף בצלופן למתנה).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)