ענני מרנג

ענני מרנג זה קינוח אישי ללא גלוטן, אוורירי וקליל, שמכינים בקלות מ-3 מרכיבים בלבד, ומפתיעים את המשפחה. מתאים גם בתור קינוח פסח
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    4 שעות ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    3

מצרכים

  • 4 חלבונים L
  • 1 1/2 כוסות סוכר לבן
  • 1 קופסה פטל קפוא

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-110-120 מעלות. מפשירים פטל למחצה.
  2. מחממים מעל סיר אדים את החלבונים והסוכר עד שהסוכר נמס תוך ערבוב מדי פעם.
  3. מעבירים למיקסר ומקציפים 10 דקות במהירות גבוהה, עד שהקערה קרה למגע.
  4. מערבבים ידנית פנימה את הפטל.
  5. בעזרת כף הגשה גדולה מניחים ערימות מהתערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  6. אופים למשך 4 שעות, עד שהמרנג יציב ומתנתק בקלות מנייר האפייה.
  7. מצננים לחלוטין לפני שמגישים (אפשר לעטוף בצלופן למתנה).

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody