ענני מרנג

ענני מרנג זה קינוח אישי ללא גלוטן, אוורירי וקליל, שמכינים בקלות מ-3 מרכיבים בלבד, ומפתיעים את המשפחה. מתאים גם בתור קינוח פסח
ענני מרנג זה קינוח אישי ללא גלוטן, אוורירי וקליל, שמכינים בקלות מ-3 מרכיבים בלבד, ומפתיעים את המשפחה. מתאים גם בתור קינוח פסח
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 4 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 4 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-110-120 מעלות. מפשירים פטל למחצה.
  2. מחממים מעל סיר אדים את החלבונים והסוכר עד שהסוכר נמס תוך ערבוב מדי פעם.
  3. מעבירים למיקסר ומקציפים 10 דקות במהירות גבוהה, עד שהקערה קרה למגע.
  4. מערבבים ידנית פנימה את הפטל.
  5. בעזרת כף הגשה גדולה מניחים ערימות מהתערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  6. אופים למשך 4 שעות, עד שהמרנג יציב ומתנתק בקלות מנייר האפייה.
  7. מצננים לחלוטין לפני שמגישים (אפשר לעטוף בצלופן למתנה).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    עינת

    היי קרין 🙂 מתאים גם בתור מרנג מעל פאי לימון למשל?

      Avatar
      קרין גורן

      תודה עדי יקרה

קטגוריות