
-
זמן הכנה20 דקות
-
זמן כולל4 שעות ו-30 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים3
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-110-120 מעלות. מפשירים פטל למחצה.
- מחממים מעל סיר אדים את החלבונים והסוכר עד שהסוכר נמס תוך ערבוב מדי פעם.
- מעבירים למיקסר ומקציפים 10 דקות במהירות גבוהה, עד שהקערה קרה למגע.
- מערבבים ידנית פנימה את הפטל.
- בעזרת כף הגשה גדולה מניחים ערימות מהתערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים למשך 4 שעות, עד שהמרנג יציב ומתנתק בקלות מנייר האפייה.
- מצננים לחלוטין לפני שמגישים (אפשר לעטוף בצלופן למתנה).
תגובות (0)