עוגת תפוחים מהירה ללא תוספת סוכר

עוגת תפוחים מהירה ללא תוספת סוכר זו עוגת פרווה עסיסית על בסיס רסק תפוחים מוכן, שמוסיף לעוגה רכות נעימה, ללא הגדלת כמות השומן
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

תפוחים טריים מכל סוג שאתם אוהבים, או שיש בבית, ישתלבו נהדר בעוגה המהירה הזו. רסק התפוחים המוכן מוסיף לעוגה רכות נעימה, ללא הגדלת כמות השומן. והיא אפילו פרווה, כך שמתאימה כקינוח לארוחת שבת.

רסק תפוחים הוא סוד ותיק להפחתה בכמות השומן במתכונים קיימים. אתם מוזמנים לנסות אותו בעצמכם בעוגות בחושות נוספות - פשוט מחליפים עד חצי מכמות השמן בעוגה ברסק תפוחים קנוי, לא ממותק. בעוגות עם תחליף סוכר, הרסק מסייע גם להחזיר את המרקם הלח והרכות שנעלמים קצת בשל הפחתת הסוכר.

מצרכים

עוגה

קישוט

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. בקערה מערבבים תפוחים מגוררים עם אבקת סוכרלוז “סוגת”, סילאן טבעי, ביצים, שמן ורסק תפוחים לתערובת אחידה.
  3. מוסיפים קמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה וקינמון ומערבבים כמה שפחות, רק עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה את שברי האגוזים.
  4. משטחים את התערובת בתבניות משומנות. מפזרים קינמון ואגוזים קצוצים על כל עוגה, לקישוט.
  5. אופים כ-30 דקות, עד שהעוגות קפיציות למגע וקיסם יוצא יבש.

הערות

  • משתמשים בסילאן טבעי ללא תוספת סוכר.
  • אפשר להשתמש בכל זן תפוחים שאוהבים.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (12)

    Avatar
    בכור פנינה

    האם 2.1/2 כוסות סוכר לוז לא יצא מתוק מדי? ועוד מוסיפים סילאן. אפשר להקטין כמויות?

      Avatar
      Foody Foody

      שימי לב שמדובר בשתי כוסות, לא שתיים וחצי. אפשר להפחית עד 10%.

    Avatar
    אמיר

    היי , את שלושת התפוחים צריך לגרד על פומפיה דק או גס ? ואם בכל זאת רוצה להשתמש בסוכר רגיל איזה כמות מתאים ? תודה מראש

      Avatar
      Foody Foody

      לגרד גס, וכמות סוכר זהה – 2 כוסות

    Avatar
    אמיר

    עוד שאלה בבקשה חוץ מהמתכון הזה , מעוניין מאד במתכון טעים לעוגת תפוחים בחושה ולחה , אשמח לקבל לינק והכוונה תודה מראש !

    Avatar
    יוליה

    היי, במה אפשר להחליף קמח לבן, שיהיה ללא גלוטן?

      Avatar
      Foody Foody

      בקמח תמי או כרגיל

      Avatar
      Foody Foody

      בקמח ללא גלוטן. קמח תמי או כרגיל

    Avatar
    יוליה

    היי, במה אפשר להחליף קמח לבן? שיהיה ללא גלוטן. תודה מראש

      Avatar
      Foody Foody

      בקמח תמי או כרגיל

    Avatar
    Hana

    אני משתמשת עם רסק תפוחי עץ או בננות במקום סוכר, כל הסוכרים המלאכותיים יש טעם לוואי .

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody