עוגת תפוחים לעצלנים

עוגת תפוחים לעצלנים זו עוגה בחושה שלא דורשת הרבה השקעה, אבל יוצאת סופר טעימה ויפה בזכות השימוש בתבנית גבוהה ומיוחדת עם חור
עוגת תפוחים לעצלנים זו עוגה בחושה שלא דורשת הרבה השקעה, אבל יוצאת סופר טעימה ויפה בזכות השימוש בתבנית גבוהה ומיוחדת עם חור
  • קרין
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


עוגה

תערובת קינמון-אגוזים


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  2. שמים בקערה גדולה ביצים, שמן, סוכר ורסק תפוחים וטורפים בעזרת מטרפה עד שהתערובת אחידה. מנפים לקערה קמח ואבקת אפייה וטורפים בעזרת מטרפה עד שהתערובת אחידה ללא גושים של קמח.
  3. משטחים 1/3 מהתערובת בתבנית משומנת בספריי שמן. מערבבים יחד את מרכיבי תערובת הקינמון ומפזרים מחציתה מעל תערובת העוגה בתבנית. מורחים עוד 1/3 מתערובת העוגה, מפזרים את יתרת תערובת הקינמון ומכסים ביתרת תערובת העוגה.
  4. אופים שעה ורבע, עד שהעוגה קפיצית למגע, זהובה וריחנית.

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (26)

Avatar

    Avatar
    גאולית ענבי

    היי, אפשר להשתמש ברסק תפוחים עם סוכר?

      Foody team
      Foody team

      כן

    Avatar
    ליגל

    עוגה נהדרת! אני אפילו מקצצת בחצי את הסוכר כי אני לא אוהבת אותה כל כך מתוקה. האם אפשר להחליף את הסוכר בדבש או סילאן? (לכבוד ראש השנה)

      Foody team
      Foody team

      תודה! ועדיף שלא

הצג עוד

קטגוריות