עוגת תפוחים לעצלנים

עוגת תפוחים לעצלנים זו עוגה בחושה שלא דורשת הרבה השקעה, אבל יוצאת סופר טעימה ויפה בזכות השימוש בתבנית גבוהה ומיוחדת עם חור
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

עוגה

תערובת קינמון-אגוזים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  2. שמים בקערה גדולה ביצים, שמן, סוכר ורסק תפוחים וטורפים בעזרת מטרפה עד שהתערובת אחידה. מנפים לקערה קמח ואבקת אפייה וטורפים בעזרת מטרפה עד שהתערובת אחידה ללא גושים של קמח.
  3. משטחים 1/3 מהתערובת בתבנית משומנת בספריי שמן. מערבבים יחד את מרכיבי תערובת הקינמון ומפזרים מחציתה מעל תערובת העוגה בתבנית. מורחים עוד 1/3 מתערובת העוגה, מפזרים את יתרת תערובת הקינמון ומכסים ביתרת תערובת העוגה.
  4. אופים שעה ורבע, עד שהעוגה קפיצית למגע, זהובה וריחנית.

 

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (4)

    Avatar
    עדי

    האם ניתן במקום רסק התפוחים לגרד תפוחים? אם כן מה הכמות שצריך?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר, בכמות זהה, אבל העוגה תצא שונה. תפוחים מגורדים נטמעים בצורה פחות הומוגנית בתערובת, יתכן ויורגשו חתיכות תפוחים במרקם

    Avatar
    מיה וקנין

    שלום קרין . האם ניתן להחליף את הקמח הלבן לקמח כוסמין מלא? ואם כן אז האם באותן כמויות לכל המצרכים? תודה

      Avatar
      Foody Foody

      כדאי להחליף עד חצי מכמות הקמח בקמח מלא, השאר זהה

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody