עוגת תפוחים לעצלנים

עוגת תפוחים לעצלנים זו עוגה בחושה שלא דורשת הרבה השקעה, אבל יוצאת סופר טעימה ויפה בזכות השימוש בתבנית גבוהה ומיוחדת עם חור
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

עוגה

  • 2 ביצים L
  • 1/2 כוס שמן קנולה
  • 2 כוסות סוכר לבן
  • 1
    קופסת שימורים או 560 גרם רסק תפוחים לא ממותק
  • 3
    כוסות או 420 גרם קמח לבן
  • 1 שקית אבקת אפייה

תערובת קינמון-אגוזים

  • 1/4 כוס סוכר חום בהיר – דמררה
  • 1
    כוס או 100 גרם אגוזי מלך
  • 1 כפית גדושה קינמון טחון

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  2. שמים בקערה גדולה ביצים, שמן, סוכר ורסק תפוחים וטורפים בעזרת מטרפה עד שהתערובת אחידה. מנפים לקערה קמח ואבקת אפייה וטורפים בעזרת מטרפה עד שהתערובת אחידה ללא גושים של קמח.
  3. משטחים 1/3 מהתערובת בתבנית משומנת בספריי שמן. מערבבים יחד את מרכיבי תערובת הקינמון ומפזרים מחציתה מעל תערובת העוגה בתבנית. מורחים עוד 1/3 מתערובת העוגה, מפזרים את יתרת תערובת הקינמון ומכסים ביתרת תערובת העוגה.
  4. אופים שעה ורבע, עד שהעוגה קפיצית למגע, זהובה וריחנית.

 

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody