עוגת תפוזים רכה שמכינים בקערה אחת של קרין גורן

עוגת תפוזים רכה ואוורירית, כמו של הסבתות, הכי פשוטה להכנה והכי טעימה
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-160 מעלות. משמנים קלות את התבנית בתרסיס השמן. מגררים את קליפת התפוז וסוחטים את המיץ.
  2. במיקסר מקציפים את הביצים והסוכר 10 דקות במהירות מקסימלית.
  3. מוזגים פנימה את השמן בהקצפה איטית.
  4. מוסיפים לקערת המיקסר את מיץ התפוזים והגרד תוך כדי הקצפה איטית.
  5. מוסיפים את הקמח ומקציפים לאיחוד.
  6. מוזגים את הבלילה לתבנית ואופים 30 דקות, עד להשחמה והתייצבות, או עד שקיסם יוצא יבש.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (10)

    Avatar
    הילה

    האם ניתן לעשות את העוגה גם על תבנית שטוחה ? ולא עם חור באמצע?

      Avatar
      תמר שורצברד

      אפשר בתבנית מלבנית 20X30

    Avatar
    ניקול טובול

    האם ניתן להכין את העוגה עם מיץ תפוזים במקום תפוזים סחוטים אם כן מה המידות?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר. כוס מיץ

    Avatar
    אוסנת

    יש לכם באתר עוגה תפוזים מנצחת של קרין גורן (שהכנתי אגב ויצאה מאוד מוצלחת) והיא זהה לחלוטין למתכון זה אלא שהחום תנור הנדרש עבורה הוא 160 מעלות. מה ההבדל בין שתי העוגות? האם מדובר בטעות ושתיהן אמורות להיות עם אותה טמפ או שמדובר בשני מרקמים שונים, כי המתכון זהה לחלוטין

      Foody team
      Foody team

      מדובר באותה העוגה והאפייה היא ב-160 מעלות. יתוקן. תודה.

    Avatar
    אוסנת

    סליחה… התכוונתי לעוגת ספוג תפוזים (בלי הפרדת ביצים) שיש לכם באתר שזהה לחלוטין לעוגה זו רק עם טמפ אפיה של 160 מעלות במקום 180 שיש פה

    Avatar
    אוסנת

    בוידאו קרין אומרת לשים ב160 מעלות ל3/4 שעה, האם לשנות ל180 מעלות כפי שרשום במתכון?

      Foody team
      Foody team

      יש לאפות ב 160 מעלות כפי שנאמר בסרטון. נתקן את המתכון. תודה.

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody