עוגת תפוזים רכה שמכינים בקערה אחת של קרין גורן

עוגת תפוזים רכה ואוורירית, כמו של הסבתות, הכי פשוטה להכנה והכי טעימה
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

  • 4 ביצים M
  • 1 1/2
    כוסות או 300 גרם סוכר לבן
  • 3/4 כוס שמן קנולה
  • 2 תפוזים גדולים
  • 2
    כוסות או 280 גרם קמח תופח
  • 1 תרסיס שמן קנולה

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את התבנית בתרסיס השמן. מגררים את קליפת התפוז וסוחטים את המיץ.
  2. במיקסר מקציפים את הביצים והסוכר 10 דקות במהירות מקסימלית.
  3. מוזגים פנימה את השמן בהקצפה איטית.
  4. מוסיפים לקערת המיקסר את מיץ התפוזים והגרד תוך כדי הקצפה איטית.
  5. מוסיפים את הקמח ומקציפים לאיחוד.
  6. מוזגים את הבלילה לתבנית ואופים 30 דקות, עד להשחמה והתייצבות, או עד שקיסם יוצא יבש.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (3)

    הילה

    האם ניתן לעשות את העוגה גם על תבנית שטוחה ? ולא עם חור באמצע?

      תמר שורצברד

      אפשר בתבנית מלבנית 20X30

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody