עוגת תפוזים רכה שמכינים בקערה אחת של קרין גורן

עוגת תפוזים רכה ואוורירית, כמו של הסבתות, הכי פשוטה להכנה והכי טעימה
עוגת תפוזים רכה ואוורירית, כמו של הסבתות, הכי פשוטה להכנה והכי טעימה
  • קרין
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-160 מעלות. משמנים קלות את התבנית בתרסיס השמן. מגררים את קליפת התפוז וסוחטים את המיץ.
  2. במיקסר מקציפים את הביצים והסוכר 10 דקות במהירות מקסימלית.
  3. מוזגים פנימה את השמן בהקצפה איטית.
  4. מוסיפים לקערת המיקסר את מיץ התפוזים והגרד תוך כדי הקצפה איטית.
  5. מוסיפים את הקמח ומקציפים לאיחוד.
  6. מוזגים את הבלילה לתבנית ואופים 30 דקות, עד להשחמה והתייצבות, או עד שקיסם יוצא יבש.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (26)

Avatar

    Avatar
    אורטל

    במקום 2 תפוזים לכמה כוסות צריך להמיר למיץ תפוזים רגיל?

      Avatar
      קרין גורן

      כ-2 כוסות בינוניות. בתיאבון!

    Avatar
    Hadar Gal

    היי, זו העוגה הקבועה שאני מכינה למשפחה כבר שנים. אם רוצה שתהיה כשל״פ, אפשר להחליף קמח תופח בקמח ״כרגיל״ באותה כמות? תודה

      Avatar
      קרין גורן

      בהחלט 🙂

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות