עוגת תפוזים רכה שמכינים בקערה אחת של קרין גורן

עוגת תפוזים רכה ואוורירית, כמו של הסבתות, הכי פשוטה להכנה והכי טעימה
עוגת תפוזים רכה ואוורירית, כמו של הסבתות, הכי פשוטה להכנה והכי טעימה
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-160 מעלות. משמנים קלות את התבנית בתרסיס השמן. מגררים את קליפת התפוז וסוחטים את המיץ.
  2. במיקסר מקציפים את הביצים והסוכר 10 דקות במהירות מקסימלית.
  3. מוזגים פנימה את השמן בהקצפה איטית.
  4. מוסיפים לקערת המיקסר את מיץ התפוזים והגרד תוך כדי הקצפה איטית.
  5. מוסיפים את הקמח ומקציפים לאיחוד.
  6. מוזגים את הבלילה לתבנית ואופים 30 דקות, עד להשחמה והתייצבות, או עד שקיסם יוצא יבש.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (34)

Avatar

    Avatar
    עמית

    אפשר להמיר את הקמח התופח לקמח ללא גלוטן?

      Avatar
      קרין גורן

      אפשר. הכמות היא 1:1 ועל כל כוס קמח מוסיפים כפית אבקת אפייה. כלומר למתכון הזה, 2 כוסות קמח ללא גלוטן, ו-2 כפיות אבקת אפייה.

    Avatar
    אילנה

    תודה רבה עבור המתכון 🙂 השאלה שלי , איזה תבנית לקנות ? תודה

      Avatar
      קרין גורן

      היי אילנה, בשמחה. תבנית קוגלהוף 24 ס”מ

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות